Tajemný projekt Activisionu
Call of Duty Novinka Tajemný projekt Activisionu

Tajemný projekt Activisionu

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

7
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Zatím ho lze získat jen prostřednictvím kódu.

Reklama

The Red Door, tak zní název projektu, který se nově objevil na Microsoft Storu. Kromě toho, že vydavatelem je Activision, můžeme si všimnout i dalších informací. Hra je zařazena do kategorie Stříleček, velikost je okolo 82 GB a věkové hodnocení je nastaveno na 18+, přičemž jako důvod se uvádí extrémní násilí. Čeština ani slovenština není součástí podporovaných jazyků.

Úvodní obrázek, jenž zobrazuje logo a pohled skrz klíčovou dírku, je dobrovázený krátkým popiskem. "Existuje více, než jen jedna pravda. Pokud hledáte odpovědi, buďte připraveni zpochybnit a přijmout, že nic nebude stejné jako dřív. Rudé dveře čekají, máte odvahu jimi projít?"

Activision přitom tento projekt zařadil do Microsoft Storu v naprosté tichosti. Důvodem jsou možná spekulace, které hovoří o tom, že se jedná o pokračování série Call of Duty. Už dříve se totiž o The Red Door mluvilo v souvislosti s uniklým ID, které bylo zveřejněno na portálu SerialStation. ID "COD2020INTALPHA1" vzbudilo ve fanoušcích dojem, že se skutečně jedná o pokračování Call of Duty série.

The Red Door lze zatím získat pouze prostřednictvím kódu, z toho lze usoudit, že se jedná o uzavřenou Alphu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama