Tajemný Slender nás bude možná pronásledovat i na PS4 a Xbox One
Slender: The Arrival Novinka Tajemný Slender nás bude možná pronásledovat i na PS4 a Xbox One

Tajemný Slender nás bude možná pronásledovat i na PS4 a Xbox One

Michal Burian

Michal Burian

10

A NinjaBee’s Nutjitsu pro PlayStation 4. <strong>Potvrzeno</strong>.

Reklama

Aktualizace: Vydavatelská společnost Midnight City potvrdila serveru GameSpot, že Slender: The Arrival dorazí na nové konzole, jak naznačilo včerejší věkové ohodnocení PEGI. Zatím neznáme přesné datum vydání.

Původní zpráva

Před měsícem za deset dolarů vyšla hororová adventura Slender: The Arrival pro PlayStation 3 a Xbox 360. PEGI dnes odhalilo, že by nás tajemný Slender mohl pronásledovat i na PS4 a Xbox One. Byl totiž udělen doporučený věk pro tyto dosud neoznámené verze.

Slender: The Arrival je pokračování původní hry, na kterém pracoval Mark Hadle, autor prvního dílu. Ve hře na vás čeká napjatá atmosféra, kdy vás po světě bude pronásledovat tajemný Slender. Právě jemu musíte utéct. Zapomeňte ale na zbraně, jediným pomocníkem vám bude baterka. Pokud vás Slender najde, tak to většinou znamená rychlou smrt. A buďte si jistí, že to nebude vůbec jednoduché, Slender se dokáže přemisťovat a může se objevit prakticky kdykoliv a kdekoliv.

PEGI také ohodnotilo NinjaBee’s Nutjitsu pro PS4, hra již vyšla pro Xbox One. V tomto titulu hrajete za veverku a procházíte ručně malové levely.

Trailer oznamující PS3 verzi

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama