Take On Helicopters se dočká prvního DLC [Apríl]
Take On Helicopters Novinka Take On Helicopters se dočká prvního DLC [Apríl]

Take On Helicopters se dočká prvního DLC [Apríl]

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12

Včera byla hra oznámena a už víme o prvním dodatečném balíčku <strong>+ trailer</strong>.

Reklama

Aktualizace (2. dubna): Pokud jste tomuto DLC náhodou věřili, tak vás musíme zklamat, šlo o aprílový žertík české studio Bohemia Interactive.

Původní zpráva

Není to až tak dávno, co české studio Bohemia Interactive ohlásilo svůj nový projekt, letecký simulátor Take On Helicopters, a už tu máme oznámení prvního stažitelného přídavku pod názvem Zombie Apocalypse.

Z názvu DLC musí být každému jasné, proti čemu budeme s helikoptérou čelit. Správně, vrtule našich virtuálních svěřenců se potkají se zástupy nemrtvých zombíků. Jak tvrdí zástupci vývojářů, Zombie Apocalypse umožňuje náhled na jejich novou IP z úplně nového světla, navíc jim snadno umožní nahrabat si co nejvíc peněz. DLC totiž vychází ještě před samotnou hrou, a pokud si ho předobjednáte, získáte bezplatný přístup k všem budoucím patchům a aktualizacím. No nezní to lákavě?

Tvůrci ještě dodávají, že realismus a zábava nejdou tak snadno dohromady, a zombíci jsou ideální řešení, protože nemrtvé hordy chce prostě každý. Navíc umožňují přidat do hry třeba atomové bomby nebo speciální transformující se vrtulníky.

A na co se vůbec můžeme těšit? DLC Zombies Apocalypse slibuje novou technologii jménem ZiP (Zombie in Picture), tzv. Nemrtvé Vrtulníky, nový terén o velikosti 50mx50m, a také přístup k betě Army 4. Navíc se hovoří i o možnosti zpoplatněného sdílení uživatelských modifikací, což podle nás není vůbec špatný nápad.

Jak říkáme, Zombie Apocalypse zní vážně lákavě. Už se nemůžeme dočkat, zvlášť když Bohemia Interactive vydalo prvotní trailer, který určitě stojí za to.

Více se dozvíte na oficiálních stránkách tohoto netradičního DLC, http://takeonthegame.com/zombies

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama