Take On Mars s podporou Steam Workshopu a brzy s možností navštívit měsíc Deimos
Take On Mars Novinka Take On Mars s podporou Steam Workshopu a brzy s možností navštívit měsíc Deimos

Take On Mars s podporou Steam Workshopu a brzy s možností navštívit měsíc Deimos

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13

Take On Mars od českého Bohemia Interactive se dočkalo slibované podpory Steam Workshopu, 3. října se navíc dočkáme bezplatného přídavku přidávajícího např. měsíc Marsu Deimos.

Reklama

Take On Mars, na které jsme se nedávno podívali v pozitivně laděné recenzi, se dočkalo v pořadí již druhého patche. Zatímco ten první spíš opravoval bugy, tentokrát došlo i na přidání dlouho slibované podpory Steam Workshopu pro zveřejnění vlastních modů nebo stahování výtvorů cizích hráčů.

Tým stojící za Take On Mars přitom vydal vlastní mod, který se může pyšnit novou lokací, s ní spojených misí a integrací do Space Programu (kampaně), a hlavně nádherně zpracovanou buginou. Je to trochu sci-fi, ale vem to čert, protože bugina má turbo a kulomet. A můžete si být jistí, že je s ní sranda, zvlášť když se postaví běžným roverům.

Pokud vás zajímá, na co je Workshop připravený, je přes něj možné sdílet vše od vlastních modelů a map až po různé mise. Vývojáři také chtějí, aby byl v budoucnu Workshop přístupný i totálním konverzím, tedy modům překopávajícím celou hru.

3. října se navíc dočkáme dalšího updatu, který bude ještě nabitější. Přidá totiž možnost navštívit povrch měsíce Deimos, o čemž byla řeč už v nedávném rozhovoru s Martinem Melichárkem, vedoucím celého vývoje. Na Deimosu si navíc budeme moci vyzkoušet nový stroj s názvem Zero-G Probe pro práci v nulové gravitaci.

A aby toho nebylo málo, do hry přibude nový systém Dynamic Mission Generation umožňující dynamické vygenerování úkolů v těsném okolí kolem hráče, dále Part Failure System, jenž zlepší poškození vozidel v závislosti na prostředí a hráčových činech, a nakonec se můžeme těšit i na přidání písečných bouří a větrného počasí. Průzkum Marsu tak očividně bude ještě zajímavější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama