Take On Mars se dočkalo druhého obsahového updatu Expedition One
Take On Mars Novinka Take On Mars se dočkalo druhého obsahového updatu Expedition One

Take On Mars se dočkalo druhého obsahového updatu Expedition One

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Vydání velké aktualizace Expedition One pro Take On Mars, rozdělené na několik částí, pokračuje uvolněním druhé aktualizace přidávající třeba mobilní laboratoř nebo lehkou buginu.

Reklama

Jak se zdá, vývoj Expedition One, velké aktualizace pro Take On Mars, která umožní kolonizaci Rudé planety lidskou posádku, zdárně pokračuje. Včera večer totiž došlo k vydání druhého obsahového updatu, který v podstatě přidal vše, co jsme mohli vidět na nedávných screenshotech.

Každý si tak může ve hře dle libosti pohrát s lehkou buginou, velkým přistávacím modulem, vylepšenou 3D tiskárnou určenou pro produkci stavebních bloků na vaši základnu a také s impozantní mobilní laboratoří, fungující jednoduše jako taková pojízdná základna. Samozřejmostí jsou i různé opravy a drobnější vylepšení herních mechanik.

Vše je ale stále v rozpracovaném stavu, což poznáte hlavně na interiéru přistávacího modulu nebo při snaze operovat s novým obsahem v editoru, což může vyústit v pády hry nebo další chyby. Příznivcům editoru bych tak osobně doporučil, ať počkají, až se vše stabilizuje. Pokud by vás každopádně zajímal přesný seznam změn, najdete ho zde.

A pokud jde o budoucí vývoj, nyní podle slov šéfa vývoje Martina Melichárka přijde na řadu těžba a materiály, včetně strojů určených pro těžbu, a také tlakování a vzduch.

Více o Expedition One se dozvíte z předešlého zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama