Take-Two chystá Jidáše, Sony zase Spider-Mana
Novinka Take-Two chystá Jidáše, Sony zase Spider-Mana

Take-Two chystá Jidáše, Sony zase Spider-Mana

Michal Burian

Michal Burian

16

Bude pavoučí muž exkluzivitou pro PlayStation 4?

Reklama

V týdnu internet obletěly dvě zajímavé zprávy. První se týká nové hry od společnosti Take-Two. Podle registrace ochranné známky to vypadá, že vydavatel sérií Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, Max Payne, Mafia či BioShock chystá v jednom ze svých studií titul pojmenovaný Judas (česky Jidáš). Podle nepodložených informací by na hře měl pracovat sám Rockstar. To ale není ničím podložené.

Co myslíte, je možné, aby Rockstar nebo kdokoliv z týmu Take-Two pracoval na hře, která by mohla být podle názvu založena na biblické události?

Příznivci PlayStationu 4 se mohou zřejmě těšit na nové dobrodružství se Spider-Manem, které si měla vzít na starost sama Sony. Vyplývá to ze životopisu herce a kaskadéra Stephena Oyounga. Ten uváděl, že se podílí na motion capture pro “Untitled Spiderman PS4 Project” pro Sony. To by znamenalo, že Sony se dohodla s Activisionem (nebo Marvelem) na možnosti vyvíjet v jednom ze svých tvůrčích celků nového pavoučího muže.

Oyoung byl dříve součástí vývoje Halo 2: Anniversary Edition, Batman: Arkham Knight a Arkham City, Star Wars: The Old Republic, Star Wars Kinect, Far Cry 3, Elder Scrolls Online nebo PlanetSide 2. Zajímavé je, že krátce po zjištění ze stránky zmizela zmínka o pavoučím muži.

Práva na Spider-Mana vlastní Marvel a využívat je mohl Activision. Ten v minulosti pověřil vývojem různá studia: Neversoft (Spider-Man v roce 2000), Vicarious Visions (Ultimate Spider-Man v roce 2005) nebo Beenox (první a druhý The Amazing Spider-Man z 2012 a 2014).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama