Take-Two Interactive si zaregistrovala domény pro Mafii 3
Novinka Take-Two Interactive si zaregistrovala domény pro Mafii 3

Take-Two Interactive si zaregistrovala domény pro Mafii 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

69

Že by se po dlouhé době ticha konečně schylovalo k oficiálnímu oznámení třetího dílu kultovní série Mafia? <strong>Aktualizováno o záběry z údajného (pravděpodobně falešného) teaseru.</strong>

Reklama

Aktualizace: Na YouTube se objevily záběry z údajného teaseru Mafie 3. Ty se měly objevit na IGN, ale brzy byly prý stažené. Ve videu je jasně slyšet hudební podkres charakteristický pro soundtrack Mafie 2 a vidět můžeme velmi primitivní logo hry. Obzvlášť takové video berte s extrémní rezervou a tento text spíše jako varování před nachytáním než jako zdroj případných nadějí. Pravděpodobnost, že jde o pouhý podvrh, je velmi vysoká, zatím navíc nelze ověřit nic, ani pravost videa, ani jeho zdroj.

Původní zpráva: Po dlouhé době ticha tu máme něco, co by mohlo dost dobře přiživit dohady o blížícím se oznámení pokračování série Mafia. Na něj mnoho hráčů už pár let čeká jako na smilování a i když nikdo příliš nepochybuje o tom, že se na Mafii 3 pracuje, oficiálně o ní nevíme nic.

Společnost Take-Two Interactive, pod kterou spadá 2K Games, si nedávno zaregistrovala domény právě pro Mafii 3. Jsou čtyři - Mafia3TheGame.com, MafiaIIITheGame.com, MafiaThree.com a MafiaThreeTheGame.com. Všechny čtyři domény mají při bližším pohledu stejné údaje, z nichž se dočteme, že byly zaregistrované 24. června.

Nutno říct, že i když jde zatím o nejvýraznější příslib novinek o Mafii 3, ještě dlouhou dobu se nemusíme nic dozvědět. V herním průmyslu je celkem běžné, že si společnosti registrují domény pro pokračování svých her, které třeba ještě nemusí být ve vývoji. Proč? Prostě proto, aby jim doménu nemohl nikdo sebrat do doby, v níž budou pokračování opravdu vyvíjet a budou doménu potřebovat.

Kupříkladu Valve si zaregistrovalo doménu pro Half-Life 3 už před hezkou řádkou let. Platnost domény sice poměrně nedávno vypršela, ale ukazuje to, že samotná registrace není záruka blížícího se oznámení.

Přesto není vyloučené, že se v blízké době ničeho nedočkáme. V srpnu nás koneckonců čeká Gamescom, který by byl velmi příhodnou událostí pro oznámení. A kromě toho, od vydání Mafie 2 uběhlo už dost času a i když se během té doby vývoj třetího dílu údajně restartoval, dá se očekávat, že v tuto chvíli je vývoj v dostatečně pokročilé fázi, aby se o něm konečně mohlo mluvit.

Nezapomínejme ani na to, že Rick Pasqualone, dabér Vita v Mafii 2, nedávno prostřednictvím Twitteru vyjádřil zklamání nad tím, že k oznámení Mafie 3 nedošlo na E3. Pasqualone koneckonců už od ledna slibuje, že by brzy mohl mít k dispozici informace o hře, nicméně zatím přímo nepotvrdil, že se na Mafii 3 opravdu podílí. I v tomto případě tudíž doporučujeme zdrženlivost a trpělivost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama