Take-Two klesly ceny akcií kvůli DNF
Duke Nukem Forever Novinka Take-Two klesly ceny akcií kvůli DNF

Take-Two klesly ceny akcií kvůli DNF

Michal Burian

Michal Burian

27

Po vydání Duke Nukem Forever klesly ceny akcií vydavatelské společnosti Take-Two <strong>+ PR agentura vyhrožuje recenzentům</strong>.

Reklama

Kvůli nepříznivým recenzím Duke Nukem Forever a mizerným prodejům detektiky L.A. Noire (899 tisíc prodaných kopií během května v USA) klesly ceny akcií Take-Two o více než 4 procenta na 14,80 amerických dolarů.

Duke Nukem Forever si od Zingu vysloužil 6/10, podobné je na tom také průměrné hodnocení na Metacritic, kde u PC verze nalezneme 57 procent, 56 u PS3 a pouhých 48 procent u Xbox 360 verze.

Nicméně i tak se Duke Nukem Forever prodává dobře, za vše mluví britský prodejní žebříček, kde se hra probojovala na první místo ihned po vydání. Dá se tedy předpokládat, že DNF ovlivní také prodeje v Severní Americe za červen tohoto roku.

Vrátí se T2 k sérii GTA a Red Dead?

Internetem dnes proběhla ještě jedna zpráva. PR agentura Redner Group, která v USA zastupuje Take-Two (potažmo 2K Games), se postarala o menší skandál. Zaměstnanec této firmy vyhrožoval recenzentům, že za nízká hodnocení Duke Nukem Forever nezískají další review kódy.

Novinářům se samozřejmě tato zpráva vůbec nelíbila a kontaktovali vydavatele. Vedení 2K Games ihned rozvázalo s Redner Group spolupráci a podle zjištěných informací již nebudou jejich služby využívat. Následovala omluva a ujištění, že si vydavatel nebude vybírat komu review verze her zašle a komu ne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama