Take-Two má na letošní E3 velké plány
Novinka Take-Two má na letošní E3 velké plány

Take-Two má na letošní E3 velké plány

Jan Kalný

Jan Kalný

19

Alespoň to tvrdí výkonný ředitel společnosti Strauss Zelnick.

Reklama

Letošní E3 se pomalu blíží. Začít by měla „už” 14. června, přičemž konference velkých společností jako Ubisoft, Sony, Microsoftu a dalších (EA minimálně letošní E3 přeskočí kvůli EA Play), by měly začít o něco dříve. Letos bychom se ale měli dočkat i nemalé aktivity Take-Two. O to se podělil Strauss Zelnick, šéf společnosti, v rozhovoru pro MCV.

Nutno dodat, že Take-Two toho nemá málo. Rockstar i 2K Games spadají pod Take-Two a z toho hned vyplývá hromada her, které mohou být na letošní E3 oznámeny nebo ukázány. Nové GTA nejspíš nehrozí, ale oznámení singleplayerové DLC pro GTA V je možné, stejně tak jako oznámení dalšího dílu ze série Red Dead nebo pokračování Maxe Payna, případně nové informace ohledně hry Agent.

Na druhé straně je tu pak například BioShock: The Collection, třetí Borderlands (ačkoli je teď prioritou Gearboxu Battleborn) nebo Mafia 3. Take-Two toho skutečně nemá málo a lze jenom hádat, čeho přesně se od nich na letošní E3 dočkáme.

Nedávno jsme se koneckonců dozvěděli, že Take-Two má pod pokličkou několik neohlášených her a je dost pravděpodobné, že některé z nich uvidíme právě na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama