Take-Two plánuje další Red Dead a BioShock
BioShock Novinka Take-Two plánuje další Red Dead a BioShock

Take-Two plánuje další Red Dead a BioShock

Michal Burian

Michal Burian

40

Nové GTA jen tak nebude, hráči podle Take-Two nechtějí své oblíbené hry častěji, chtějí je kvalitnější.

Reklama

Společnost Take-Two se na rozdíl od svých konkurentů nesnaží vydávat své top tituly každý rok, na nové Grand Theft Auto si tak ještě počkáme. Místo toho výkonný ředitel Strauss Zelnick prozradil, že plánují novou westernovou open-world akci ze série Red Dead a dost pravděpodobný se zdá i další BioShock.

Zelnick investorům Take-Two řekl, že hráči chtějí lepší tituly, nikoliv jich více a častěji. Tím dementoval zprávy, že bychom se snad častěji dočkali nového GTA a dalších oblíbených her vydavatele.

Ve své řeči pokračoval a označil Red Dead franšízu za permanentní, stejně tak GTA nebo Borderlands. Navíc by si přál, aby se k nim zařadila i chystaná multiplayerová střílečka Evolve od tvůrců prvního Left 4 Dead.

U BioShocku navíc Zelnick souhlasil, že značka nedosáhla svého potencionálu. Nechtěl se ale bavit o budoucnosti, je ovšem dost pravděpodobné, že se jednoho dne nového BioShocku dočkáme, a to i přesto, že se studio Irrational Games rozpadlo.

Připomeňme, že v polovině května jsme vás informovali, že Rockstar připravuje novou hru pro PlayStation 4 a Xbox One. Možná půjde o nový Red Dead. Chtěli byste pokračování westernové akce?

Insider Shinobi602 přispěchal se zprávou, že Rockstar kutí Red Dead Rdemption 2. Zdá se ale nepravděpodobné, že by bylo oznámeno druhý týden v červnu na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama