Takhle vypadá Metal Gear Survive v akci
Metal Gear Survive Novinka Takhle vypadá Metal Gear Survive v akci

Takhle vypadá Metal Gear Survive v akci

Jan Kalný

Jan Kalný

34

Ach jo...

Reklama

A řeknu to ještě jednou - ach jo...

Metal Gear Survive zprvu vypadalo svým způsobem „nadějně”. V tom smyslu, že by to přeci jen mohlo bejt alespoň trochu zábavné. Minimálně já osobně jsem tomu věřil. Věřil jsem a doufal jsem, že ve finále bude hra vypadat trochu nadějně a zábavně. A „díky” oficiálním gameplay záběrům jsem o tu špetku důvěry přišel.

V patnáctiminutovém videu uvidíte zhruba všechno, co potřebujete - herní mapu, herní náplň, nové věci i recyklaci těch starých.

Videu samozřejmě dominují dvě složky - stealth a boj. V obou funguje všechno podobně jako v případě The Phantom Pain, včetně několika novinek. Během hraní si můžete poranit jednotlivé části těla, například nohu, kvůli čemuž budete kulhat, což může představit vážný problém.

Stejně tak můžete craftovat opevnění, které využijete k obraně území. A právě zde přichází jeden z hlavních problémů hry - její náplň. Cílem je totiž dojít na určitě místo, aktivovat vysílač a ten následně bránit proti hordám zombíků.

Metal Gear Survive svoje nápady určitě má a do jisté míry by se mohlo jednat o hratelnou hru, ale trailer moc nenadchl a gameplay záběry nepřesvědčily. Myslím, že nadějně to zatím nevypadá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama