Taktická akce Squad už je v předběžném přístupu na Steamu
Novinka Taktická akce Squad už je v předběžném přístupu na Steamu

Taktická akce Squad už je v předběžném přístupu na Steamu

Michal Burian

Michal Burian

11

Od něho si tvůrci modu Project Reality do Battlefieldu 2 slibují vyladění hry podle přání komunity a postupné rozšiřování obsahu.

Reklama

Pokud vám nezachutnala hra Rainbow Six Siege a raději byste něco rozsáhlejšího, tak svou pozornost upřete k taktické multiplayerové akci Squad. Na té pracují tvůrci oblíbeného modu Project Reality do Battlefieldu 2. Hra byla dnes v předběžném přístupu spuštěna na Steamu za 36,99€. Od early access si vývojáři slibují vyladění hry podle přání komunity a postupné rozšiřování obsahu.

Squad láká hráče na multiplayerové taktické bitvy z pohledu první osoby, kterých se zúčastní dohromady stovka hráčů - 50 vs. 50 (zatím jen 36 hráčů). Pokud se rozhodnete vstoupit do bitvy, čekají na vás rozsáhlé mapy, na kterých bude probíhat taktická válka vyžadující spolupráci všech členů týmu. Navíc budete mít možnost si přizpůsobit základny, takže žádná bitva by neměla být stejná.

Válka ve hře bude inspirovaná reálnými konflikty z nedávné minulosti, současnosti i blízké budoucnosti. Na výběr budete mít frakce zastupující USA a Rusko, stejně tak menší milice. Všechny frakce se od sebe budou lišit vybavením, které bude zastoupeno reálnými zbraněmi a technologiemi vojenské pěchoty a povstaleckých ozbrojených skupin. Vše má být charakteristické, včetně zbraní, zpětného rázu, zvuků a dalších maličkostí.

Co se map týče, ty budou od sebe razantně odlišné. K dispozici mají být čtyři mapy o různé velikosti. Mluví se o rozsahu až 16 kilometrů čtverečních, kde nebudou chybět ani vozidla a další vojenská technika. V plné verzi bude map více.

Krátce po spuštění early access verze má být do hry přidaná změna počasí a denní a noční cyklus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama