Taktická série Jagged Alliance se vrací s dílem Rage!
Jagged Alliance: Rage! Novinka Taktická série Jagged Alliance se vrací s dílem Rage!

Taktická série Jagged Alliance se vrací s dílem Rage!

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nový spin-off nabídne stealth i brutální útoky a kooperaci pro dva hráče.

Reklama

Taktická série Jagged Alliance, která vznikla v době MS-DOS (rok 1995) a posléze zažila největší dny své slávy, se vrací. Společnosti Cliffhanger Productions a HandyGames (vydavatelská firma pod hlavičkou THQ Nordic se soustředí na menší a střední tituly) oznámily nový díl s podtitulem Rage! Půjde o novou spin-off sérii pro PC, PlayStation 4 a Xbox One, která nabídne strategické mise s vlastním postupem. Úkoly budeme moci plnit hezky potichu a nenápadně, případně prostřednictvím brutálních útoků na nepřítele.

Velkým lákadlem je podle vývojářů kooperace pro dva hráče a příběh zaměřený na hrdiny se silnou osobností. Každá postava má své specifické dovednosti, touhy a pochopitelně i problémy. Těch budou mít i tak dost. Ocitnete se totiž hluboko v nepřátelském území, se špatnou výbavou a budete stát proti přesile. Podtitul Rage má poukazovat na speciální schopnosti hrdinů, které budou v průběhu bitev silnější a silnější.

Příběh Jagged Alliance: Rage! je zasazen 20 let po událostech prvního dílu. Jste připraveni na výlet do džungle? Dočkáte se již během letošního podzimu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama