Taktizování v novém videu Call of Duty: Black Ops 3
Novinka Taktizování v novém videu Call of Duty: Black Ops 3

Taktizování v novém videu Call of Duty: Black Ops 3

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

24

Dneska se podíváme, jak lehce jde získat přehled o nepřátelích na mapě.

Reklama

Neuběhl by ani jeden den, aniž bychom neviděli nic nového o nadcházejícím Black Ops 3. Včera večer vydal Treyarch další video, které přibližuje novinky kampaně. Po trojici videí věnujících se speciálně CyberCore, tu máme první pohled na CyberRigs. Oproti první zmíněné funkci mají CyberRigs spíše pasivní a defenzivní charakter.

Video hráčům názorně ukáže, jak lze získat přehled o nepřátelích na mapě. Kromě toho, že jejich pozice a pohyb uvidíte skrz zeď nebo tmu, také můžete zjistit, o jaký typ nepřítele se jedná. Na bojišti v Black Ops 3 se pohybuje velké množství nepřátel a je důležité mít o nich co nejlepší přehled.

V Black Ops 3, stejně jako tomu bylo u druhého dílu, si mohou hráči před odstartováním mise zvolit počáteční vybavení. Kromě zbraní a granátů můžete svojí postavě přidělit i Tac-rigs. Jedná se v podstatě o takovou obdobu perků ze hry více hráčů a zombíků. Tac-rigs tak dokážou zredukovat poškození od výbušnin, prodloužit skákání s jetpackem, odklonit příchozí rakety nebo dokonce hráči dát i druhou šanci.

Zbývají tři týdny do vydání hry a do té doby uslyšíme ještě fůru věcí o novém Call of Duty. Na závěr připomínám, že večer proběhne další stream, ve kterém nám Treyarch představí další multiplayerovou mapu a herní mód. Na jednu stranu už je to v podstatě jedno, jelikož PC komunita prošmejdila soubory hry během beta testu a už přes měsíc straší celý seznam map na internetu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama