Team Fortress 2 se dočkalo vánočního updatu + nová mutace do Left 4 Dead 2
Left 4 Dead Novinka Team Fortress 2 se dočkalo vánočního updatu + nová mutace do Left 4 Dead 2

Team Fortress 2 se dočkalo vánočního updatu + nová mutace do Left 4 Dead 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13

Studio VALVe pokračuje v nášupu bezplatných updatů do jejich klenotu Team Fortress 2. Tentokrát si můžeme užít vánoční tématiky, a nezapomnělo se ani na druhé Left 4 Dead.

Reklama

Update Team Fortress 2 nese název Australian Christmas a v první řadě přidává novou mapu Degroot Keep z prostředí středověkého hradu. A co víc, na této mapě můžou hráči používat akorát zbraně nablízko, popřípadě luk Huntsman pro Snipera. Dále jsme se dočkali také patnácti nových zbraní převážně ve středověké stylizaci, a to pro většinu tříd. Scout dostal cepín Boston Basher a vánoční hůlku Candy Cane, na Pyra čekají hrábě Back Scratcher. Pro Demomana zas tvůrci připravili nový granátomet Loch-n-Load, granát Ullapool Caber a meč Claidheamohmor, Heavy se může začít těšit na pozlacený minigun Brass Beast, Buffalo Steak Sandvich a dvojici zvláštních boxerek s názvem Warrior's Spirit a Fists of Steel. Engineer zas dostal nový hasák Jag a nakonec Medic, jemuž přibyla pilka Amputator a kuše Crusader's Crossbow. Možná jsme vám teď v těch názvech udělali pěkný guláš, ale v případě Team Fortress 2 to zkrátka jinak nejde.

Také nás v novém updatu čeká 21 nových klobouků. Tentokrát tu už ale jejich názvy vypisovat nebudeme, stejně se jich spousta hráčů ani nedočká (my osobně máme na klobouky neuvěřitelnou smůlu), ale dodáme, že kombinují hlavně vánoční a středověkou tématiku.

Update přináší i možnost rozšíření našeho backpacku, klíč na odemykání vánočních krabic, jež můžou hráči náhodně ve hře dostávat, a nakonec jakési poštovní známky, jejichž koupí skrz Mann Co. Store můžete podpořit tvůrce určitých herních map. Jak vidno, VALVe se v případě TF2 pořád snaží a my jim za to děkujeme. Určitě nám zas bude trvat pěkně dlouho, než ve hře seženeme všechny zbraně (shánění klobouků předem vzdáváme).

Ještě zmíníme nejnovější mutaci do Left 4 Dead 2. Tentokrát jde o extrémní řežbu s názvem Special Delivery, jež spočívá v tom, že počet Special Infected byl navýšen na 10 a ještě pro ně neexistuje čas znovuoživení. Nechce se nám ani pomyslet na to, jak na nás ve Versus módu najednou běží 2 tanci doprovázení trojicí hunterů, záda nám poblije duo Boomerů a už tak jistou smrt nám ještě okoření Smoker spolupracující se Spitterem a nad naší mrtvolou si pak zatancuje Jockey. Zní vám to slibně? Nám taky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama