Team Fortress 2 se dočkalo video editoru
Team Fortress 2 Novinka Team Fortress 2 se dočkalo video editoru

Team Fortress 2 se dočkalo video editoru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Valve pokračuje s bezplatnými updaty do jejich multiplayerové modly. Tentokrát nepřidali nové zbraně a klobouky, ale video editor.

Reklama

Ačkoliv samotný editor nenabízí kdovíjak propracované funkce a dokáže hru nahrávat jen do doby, než je hráč zabit, přesto jde o zábavný a užitečný nástroj. Už jen proto, že během toho jednoho života lze v následném replay režimu nahrávat i ostatní hráče.

Navíc, editor umožňuje nahrávat vaše výtvory přímo na YouTube, což se hodí hlavně v soutěži, jíž Valve uspořádalo.

Po dobu dvou týdnů můžete vaše videa nominovat do 20 kategorií, od nejpůsobivějšího zabití ze vzduchu, přes nejlepší nehodu až po největší masakr nebo nejvtipnější kousek. V každé kategorii pak bude vyhlášen jeden vítěz, jenž dostane in-game pohár, sloužící nejspíš jako melee zbraň.

Pro větší motivaci k tvorbě videí navíc přibylo 8 nových achievementů. 4 z nich jsou jednoduché, stačí nahrát jakýkoliv záznam, následně spustit editor, sestříhat pár záběrů do výsledného videa či strávit nějakých 5 minut jeho editací. Další čtyři jsou pak jen o tom, kolik lidí zhlédne vaše video na YouTube (jakmile dosáhnete 1000 zhlédnutí, dostanete ve hře jeden nový klobouk).

Pro více informací navštivte oficiální stránku a v komentářích se klidně podělte o vaše případné výtvory.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama