Team Fortress 2 se letos nedočká tradičního halloweenského updatu
Team Fortress 2 Novinka Team Fortress 2 se letos nedočká tradičního halloweenského updatu

Team Fortress 2 se letos nedočká tradičního halloweenského updatu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Tvůrci z Valve nechají většinu novinek spojených s Halloweenem na komunitě, aby se mohli naplno věnovat chystanému updatu nebo kompetitivnímu matchmakingu.

Reklama

Už nějakou dobu je zjevné, že Team Fortress 2 je v rámci struktury Valve na vedlejší koleji, což dokazuje výrazně nižší tendence vydávání nových aktualizací a dalšího obsahu. Osm let od vydání je ale dlouhá doba, takže dřív nebo později k tomu dojít muselo. To ale neznamená, že ve Valve na TF2 úplně kašlou, o čemž se nás snaží přesvědčit v nové zprávě na oficiálním blogu.

V ní se dočteme, že tvůrci chystají hned několik novinek, z nichž nejvýznamnější je dlouho očekávaný kompetitivní matchmaking, na němž už ve Valve pracují delší dobu, a další významný update. Ten zahrne nové mapy i kosmetické předměty, měl by vyjít ještě do konce roku a možná se bude týkat tématiky UFO. Už nyní můžete koneckonců ve hře narazit na tématické plakáty a létající talíře na pozadí map.

Vývojáři by také rádi dokončili herní mód Mannpower, který je zatím ve fázi betaverze. Samozřejmostí jsou i další úpravy výkonu a vyváženosti.

Skutečnost, že Valve s vývojem TF2 přeci jen nekončí, se ale promítla do očekávaného halloweenského updatu. Díky předešlým šesti aktualizacím jsme si už zvykli, že každý rok Valve přichystá novou tématickou předělávku již existující mapy a doplní ji řadou předmětů vytvořených samotnými hráči. Tentokrát ale zůstane jen u té práce komunity a sami tvůrci z Valve nanejvýš zprovozní šest map z minulých let a vše s nimi spojené.

Všechno ostatní, ať už jde o kosmetické předměty, mapy nebo taunty, nechají na komunitě s tím, že letošní halloweenský update má být přehlídkou toho nejlepšího, s čím komunita dokáže přijít. Nutno říct, že na Steam Workshopu je toho dost.

Halloween v Team Fortress 2 tedy letos nejspíš nebude tak pompézní jako v předešlých letech, ale určitě můžeme být rádi za to, že se vůbec něčeho dočkáme. Hlavní ale je, že má Valve se samotnou hrou stále nějaké plány.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama