Team Fortress 2 zavede hráče do nebezpečného parku v džungli
Team Fortress 2 Novinka Team Fortress 2 zavede hráče do nebezpečného parku v džungli

Team Fortress 2 zavede hráče do nebezpečného parku v džungli

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Život si najde cestu. Stejně jako čtyřminutový filmeček vytvořený v Source Filmmakeru, nová oficiální mapa a další obsah.

Reklama

Dlouho se zdálo, že studio Valve kašle na hráče hráče Team Fortress 2 ještě víc než na příznivce ostatních produktů studia. A to už je co říct. Ale světe div se, není tomu tak, jak dokazuje čerstvě odhalená aktualizace Jungle Inferno.

Už nějakou dobu víme, že se další významný update zaměří na tématiku džungle, ale co víc, vývojáři se nechali inspirovat Jurským parkem a výsledkem jsou motivy nebezpečného parku pro smrtící zvířata. Právě v něm je zasazena nová oficiální mapa Mercenary Park se třemi kontrolními body.

Mercenary Park doplňuje několik komunitou vytvořených map, konkrétně Lazarus, Mossrock, Banana Bay, Enclosure a Brazil. Součástí aktualizace je také osm nových tauntů. Tři vytvořili ve Valve, pět pochází od komunity. K dispozici je také nový oficiální filmeček. Ten má zhruba 4 minuty a samozřejmě byl vytvořen v Source Filmmakeru.

V dalších dnech by měli tvůrci odhalit další součásti aktualizace, mezi nimiž by měl být nový obsah pro Pyra. Počítá se minimálně s raketovým batohem a s jedním ze zmíněných tauntů, který zatím nebyl oficiálně odhalen, ale jak se říká, život a komunita si najde cestu. Update Jungle Inferno by měl přitom dorazit ve čtvrtek nebo v pátek.

Nové taunty

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama