Team Fortress 2 zažívá třetí halloween
Team Fortress 2 Novinka Team Fortress 2 zažívá třetí halloween

Team Fortress 2 zažívá třetí halloween

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

Stejně jako loni i předloni, i tentokrát se naše oblíbená onlinovka dočkala halloweenského updatu. I tentokrát je to nářez.

Reklama

V první řadě můžeme v TF2 narazit na novou mapu jménem Eyeduct. I když, novou, jak se to vezme, vlastně je to legendární Viaduct upravený na poměry halloweenu. Co to znamená?

Kromě pozměněného vizuálu na mapě můžeme vidět dost zajímavého bosse jménem Monoculus, což je vlastně obrovité oko střílející rakety. Kromě toho vám také za určitých okolností může zajistit nesmrtelnost, případě i dva nové achievementy, jež úzce souvisí se dvěma určitými odměnami.

V rámci některých serverů se navíc na mapě náhodně objevují dárky, které když ulovíte jako první, můžete získat jeden z řady nových kosmetických předmětů, jež lze koupit i v Mann Co. obchodě za reálné peníze. Jeden z těchto předmětů navíc získá každý hráč po prvním zapnutí hry.

Hlavní menu hozené do halloweenského stylu doplněné řádně šílenou skladbou už je potom samozřejmost, koneckonců je ve hře už týden, ale to ještě není všechno. Valve přichystalo i nový komix, jenž určitě stojí za přečtení. Některé záhady přece musí být vyřešeny.

Touto cestou bychom vám také chtěli popřát veselý halloween, pokud ho teda vůbec někdo slaví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama