Team Sonic Racing chtějí přinést zábavné arkádové závody
Team Sonic Racing Novinka Team Sonic Racing chtějí přinést zábavné arkádové závody

Team Sonic Racing chtějí přinést zábavné arkádové závody

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

POTVRZENO: Modrý ježek Sonic a jeho přátelé usednou do vozidel a bez rukaviček si to rozdají.

Reklama

Aktualizace: Sega pár hodin po úniku arkádové závody Team Sonic Racing oficiálně oznámila. Vyjdou tuto zimu pro PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

„Přátelé Sonica, nažhavte své motory! Team Sonic Racing představuje zcela novou závodní zkušenost kombinující nejlepší prvky arkádového a akčního kompetitivního závodního stylu s unikátními možnostmi přizpůsobení vozidel. Hráči Team Sonic Racing se mohou těšit na několik herních módů umožnujících kooperativní i kompetitivní hraní a na mnoho postav známých z univerza Sonic,“ dočteme se v tiskové zprávě.

„Hra Team Sonic Racing nabídne zábavnou akční hratelnost, živoucí závodní okruhy, 15 ikonických herních postav, jako je Sonic, Tails, Speed nebo Power, online multiplayer a lokální kooperaci, několik herních módů a mnoho dalšího!“

Původní zpráva: Walmart si v posledních týdnech dělá reklamu zadarmo, zároveň ale svým jednáním naštve nejednoho vydavatele a vývojářské studio. Tenhle kanadský řetězec předčasně vyzradil RAGE 2 a LEGO DC Super-Villains. Navíc svým zákazníkům slibuje i nového Splinter Cella, nespecifikovaný Assassin’s Creed, Just Cause 4, Gears of War 5 nebo Final Fantasy 7 Remake překvapivě i pro Xbox One (oznámen pouze pro PS4) - více ve včerejší článku. Aby toho náhodou nebylo málo, tak dnes zveřejnil první detaily a screenshoty z chystaných arkádových závodů se Sonicem. Ty na své plnohodnotné odhalení teprve čekaly.

Team Sonic Racing je hra kombinující nejlepší elementy arkádových a rychlých kompetitivních závodů. Utkáte se s přáteli v intenzivních závodech pro více hráčů. Pojedete buď na vlastní triko nebo s některými hráči utvoříte tým a budete společně spolupracovat a sdílet power-upy (celkem jich je 14, některé vám pomohou, jiné znepříjemní život protivníkům). K dispozici budou tři odlišné třídy a pochopitelně se bude odemykat nová vybavení pro vylepšování a přizpůsobování vozidel. Díky tomu si vytvoříte káru, jež sedne vašemu závodnímu stylu.

Krom online multiplayer pro 12 hráčů se můžete těšit na lokální kooperaci - na rozdělené obrazovce pro čtyři hráče. Zabavíte se ale i u různých offline a online režimů, včetně Grand Prix Mode, Exhibition Mode, Time-Trial a Team Adventure Mode. Jinými slovy nechybí klasický šampionát, exhibiční závody, časovka a nějaké týmové dobrodružství. Ve všech případech budete vybírat z 15 hratelných postav z celého universa ježka Sonica a tří odlišných tříd - liší se v rychlosti, technice a výkonu.

Na závěr menší uklidnění, sice to vypadá, že Team Sonic Racing je především hrou pro více hráčů, naštěstí tvůrci připravují i unikátní příběh, jenž bude sloužit jako tutoriál s představením všech základních herních prvků a postav.

Hra by měla dorazit minimálně na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama