Teaser láká na film Rogue One: Star Wars Story
Novinka Teaser láká na film Rogue One: Star Wars Story

Teaser láká na film Rogue One: Star Wars Story

Martin Cvrček

Martin Cvrček

48

První samostatný film ze světa Star Wars uvidíme letos v prosinci.

Reklama

Před malou chvílí došlo k vydání prvního pořádného teaser traileru, který láká na nadcházející standalone film Rogue One: Star Wars Story. Komický český název Darebák jedna putoval do koše.

Rogue One, jenž si odbyde premiéru 16. prosince letošního roku, režíruje Gareth Edwards, který je podepsaný například pod Godzillou z roku 2014. Film se točí kolem snahy povstalců ukrást plány první Hvězdy smrti, takže je zasazen do doby mezi třetí a čtvrtou filmovou epizodou.

Důvod, proč opět píšeme o filmu na herním webu, je prostý. Existuje nemalá šance, že se na tématiku Rogue One zaměří poslední DLC pro Star Wars: Battlefront. Jeho obsah zatím EA a DICE tají a víme jen to, že datum jeho vydání je naplánované na začátek příštího roku. Což by mohlo dobře navazovat na prosincovou premiéru Rogue One. Nemluvě o tom, že Battlefront se zaměřuje jen na éru původní filmové trilogie a do ní tenhle film teoreticky spadá.

Není proto divu, že mnozí fanoušci a hráči Battlefrontu spekulují, že se poslední placené DLC zaměří právě na Rogue One. Minimálně ti noví Stormtroopeři vidění v teaseru vypadají dobře a určitě by byla radost s nimi běhat po bojišti. Navíc je možné, že se na Rogue One zaměří jiná, zatím neoznámená hra. Říkal tu někdo Lego Star Wars: Rogue One?

Se Star Wars filmy si každopádně během následujících let užijeme. Příští rok dorazí osmá epizoda navazující na film Síla se probouzí (režie Rian Johnson, k dispozici je i maličké lákadlo) a v roce 2019 bude nová trilogie uzavřena devátou epizodou (režie Colin Trevorrow). Kromě těchto filmů a Rogue One se připravuje i samostatný film o mladém Hanu Solovi (režie Phil Lord a Christopher Miller). Herní Star Wars svět tak bude mít určitě z čeho čerpat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama