Teaser láká na první rozšíření Spider-Mana
Novinka Teaser láká na první rozšíření Spider-Mana

Teaser láká na první rozšíření Spider-Mana

Michal Burian

Michal Burian

27
Platformy PlayStation PlayStation 4

Plus 11 faktů o očekávané hře.

Reklama

Spoustě hráčům se tento přístup nelíbí, Sony se mu vyvarovala v případě God of War i Detroit: Become Human, u Spider-Mana ale chystá tři rozšiřující balíčky, které nám byly již malinko nastíněny. Dnes, čtyři dny před vydáním hry se můžeme podívat na první teaser trailer. Láká na dodatečný obsah The Heist.

The Heist DLC dorazí 23. října a zaměří se na Black Cat. Felicia Hardy vám bude dělat starosti i v původním příběhu, ovšem The Heist přináší nové mise, výzvy, novou frakci nepřátel a tři další obleky pro odemčení.

Během listopadu bude následovat Turf Wars a v prosinci Silver Lining. O těchto dvou v současné době nic dalšího nevíme. Season Pass vyjde na 25 dolarů, samostatně každá kapitola na 10 dolarů.

Pokud se chcete o hře dozvědět více informací, tak kanál PlayStation Access zveřejnil 11 faktů o hře. Na recenzi Marvel’s Spider-Man se můžete těšit 4. září v 16:00. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk. Dohrání hlavního příběhu zabere nějakých 20 hodin, další hodiny vás čekají u plnění vedlejších úkolů, výzev atd.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama