Teaser láká na první trailer z PES 2014
Novinka Teaser láká na první trailer z PES 2014

Teaser láká na první trailer z PES 2014

Michal Burian

Michal Burian

29

6. června v 19:00 našeho času se dočkáme prvního traileru z Pro Evolution Soccer 2014 v rámci Pre-E3 Show Konami. Poprvé si tak snad budeme moci prohlédnout FOX engine ve fotbalové hře.

Reklama

Díky FOX Enginu se mohou vývojáři lépe soustředit na fyziku fotbalistů a na jejich různé části těla. Kolize podobně jako v konkurenční FIFA sérii bude ovlivňovat váha fotbalistů. Nově budete moci ovládat nejen samotné tělo fotbalisty, ale také jeho nohy. Tělem naznačíte útok na jednu stranu, abyste zmátli obránce, zatímco si míč přesunete na druhou nohu a tím vyvedete protivníka z rovnováhy. Pokud se vám to povede, máte chvilku na únik, přihrávku nebo centr.

V soubojích bude hodně záležet na těžišti jednotlivých hráčů, každý by měl mít jiné těžiště. Stejně tak je bude ovlivňovat váha fotbalistů, s mohutnějším Way Rooney se bez větších problémů budete moci dostat za obranu využitím jeho váhy, zatímco s Lionelem Messim zvolíte různé kličky a sprint. To samé budete pochopitelně platit při obraně. Dříve bylo tělo fotbalisty jen o vzhledu, teď je součástí taktiky.

Protivníka budete moci vyvést z míry také zataháním za dres (ten je oddělen od těla, má svou vlastní fyziku), postrčením nebo surovějším způsobem v podobě loktu, což nemají rozhodčí rádi, a pokud to budete dělat moc okatě, připravte se, že bude odpískán faul.

Více se o PES 2014 dočtete v naší předešlé novince s prvními detaily.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama