DOOM Novinka Teaser na příběhové DLC pro Doom Eternal

Teaser na příběhové DLC pro Doom Eternal

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zabiják démonů Doom Slayer zavítá do nebe.

Reklama

Společnosti Bethesda a id Software oznámily nové rozšíření singleplayerové kampaně do hry Doom Eternal. Fanoušky tak informovali skrze oficiální Twitter účet hry Doom a zároveň ukázali první teaser trailer během vysílání QuakeConu. Plnohodnotného traileru se dočkáme 27. srpna při slavnostním spuštění festivalu Gamescom.

Rozšíření, které nese název The Ancient Gods, bude ohledně příběhu navazovat na konec hlavní kampaně, kdy armády nebe a pekla jsou v nerovnováze. "Peklo bylo roztrhané, nebe bylo roztrhané a legenda Doom Slayera rostla. Vaše zběsilost v ničení zachránila lidstvo před jistým vyhynutím, ale bylo to za vysokou cenu. Nyní je na nebesích nevyváženost moci a skutečný vládce světa musí povstat, aby věci napravil," popisuje kreativní ředitel Hugo Martin. Příběh potom bude rozdělený na části, přičemž na Gamescomu uvidíme ukázku jedné z nich.

Kromě samotného rozšíření singleplayeru, pracuje id Software na aktualizacích pro multiplayer, který by měl nabídnout hodnotící systém.

Je celkem zřejmé, že v tomto prvním rozšíření pro Doom Eternal, stejně jako v hlavní kampani, nás čeká spousta krve, zlomených kostí, řezání pilou a především zuřivá střelba na nejrůznější pekelné nepřátele. Datum vydání pro The Ancient Gods zatím nebylo zveřejněno. Nezbývá než doufat, že se ho dozvíme při Gamescomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama