Teaser nabízí drobnou ochutnávku Life is Strange 2
Life is Strange 2 Novinka Teaser nabízí drobnou ochutnávku Life is Strange 2

Teaser nabízí drobnou ochutnávku Life is Strange 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Očividně se do popředí opět dostanou prvky nadpřirozena.

Reklama

První epizoda plnohodnotné druhé série Life is Strange, nazvané jednoduše Life is Strange 2, vychází už 27. září. Dosud jsme však ze hry neviděli nic konkrétního. To se nyní mění díky teaseru, který nabízí skoro minutu záběrů a láká na 20. srpna, kdy toho ze hry spatříme mnohem víc. Life is Strange 2 tak uvidíme v plné parádě den před formálním zahájením letošního ročníku výstavy Gamescom, která se koná od 21. do 25. srpna v Kolíně nad Rýnem.

A co lze v teaseru vidět? V první řadě jde o záběry z kamery uvnitř policejního auta, která zachytí zásah policisty do jakési potyčky na ulici malého města či snad předměstí. To, co následuje, je jasným důkazem toho, že se opět setkáme s prvky nadpřirozena či se zvláštními schopnostmi.

V původním Life is Strange jsme si koneckonců mohli zahrávat s časem, prequel Before the Storm a bezplatný počin The Awesome Adventures of Captain Spirit se však od prvků nadpřirozena zcela oprostily nebo v nich minimálně nebyly tak výrazné či jasné a už vůbec nebyly přímou součástí hratelnosti. S druhou sérií se tak možná vše vrací do starých kolejí vyjetých původní hrou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama