Teaser trailer fanouškovského TimeSplitters: Rewind odhaluje rok vydání
TimeSplitters Rewind Novinka Teaser trailer fanouškovského TimeSplitters: Rewind odhaluje rok vydání

Teaser trailer fanouškovského TimeSplitters: Rewind odhaluje rok vydání

Faldmen

Faldmen

2

Žádné další informace se však z vydaného teaseru nedozvíme…

Reklama

Tým, který stojí za neoficiálním multiplayerově založeným remakem klasické střílečky TimeSplitter se svým prvním trailerem rozhodl vykročit poměrně zvláštní cestou. Kdo čekal, že se nám TimeSplitters: Rewind v prvním traileru alespoň lehce poodhalí, bude zřejmě zklamaný. Ve videu bohužel není vidět téměř nic, až na zelené krystaly.

Něco jsme se však přeci jen dozvěděli. Teaser trailer nám potvrzuje dvě věci. Tou první je, že hra poběží na CryEnginu, což však není žádná novinka. Druhá, avšak zásadní informace, kterou se dozvídáme je rok vydání. Pokud se dodíváme na celé video, uvidíme na jeho konci rok 2018, který se po chviličce přemění na rok 2017. To znamená, že bychom se měli dočkat ještě letos.

Celkové ohlasy na trailer nejsou nikterak pozitivní. Někteří fanoušci si z traileru v komentářích dokonce utahují.

Doufejme, že hra dopadne lépe než její první teaser trailer. Přeci jen se nejedná o žádnou neznámou značku. Jak již název napovídá, jedním z hlavních aspektů TimeSplitters bylo cestování časem, což hře dávalo nepřeberné množství lokací napříč stoletími. První TimeSplitterts vyšlo v roce 2000 pro PlayStation 2 a mimo jiné obsahovalo multiplayer o 6 módech, který šel hrát až ve 4 lidech na jedné konzoli. Tento díl byl dokonce přirovnáván k jedné z nejlepších stříleček pro PS2, GoldenEye 007. Celá série se pak nesla v duchu střílečky z první osoby. O fanouškovském TimeSplitters Rewind jsme informovali již dříve zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama