Teaser trailer na Battlefield V potvrzuje druhou světovou
Battlefield V Novinka Teaser trailer na Battlefield V potvrzuje druhou světovou

Teaser trailer na Battlefield V potvrzuje druhou světovou

Michal Burian

Michal Burian

32
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Plus deset důvodů, proč sledovat za dva dny představení hry.

Reklama

23. května ve 22:00 středoevropského času bude konečně odhalen Battlefield V. Než se tak stane, připravili si pro nás v Electronic Arts první teaser, který vyvěsili na sociální sítě. Video z multiplayeru má jen pár sekund, ale stihne ukázat vojáka s brýlemi z druhé světové války. Vypadá to, že se skutečně můžeme těšit na druhou světovou válku, což bude oproti předloňskému Battlefieldu 1 s první světovou válkou značný rozdíl a posun.

Spekulace mluvili o druhé světové válce, stejně tak o bojích ve Vietnamu, na což má odkazoval právě ono V. Zároveň byla potvrzena spolupráce s Xboxem One, respektive Microsoftem. To se očekávalo, když konkurenční Call of Duty (letos Black Ops 4) má PlayStation 4.

Na oficiálních stránkách Battlefieldu se objevilo ještě deset důvodů, proč sledovat za dva dny představení Battlefieldu V. Uskuteční se 23. května ve 22:00 středoevropského času a sledovat ho budete moci živě. Stream vám přineseme.

1. Nový Battlefield…

Zbrusu nový, a přesto povědomý herní zážitek – to je nový Battlefield, kde žádná bitva není stejná a válka dostává nečekanou tvář na různorodých válečných frontách. Objevte nové výzvy, které navždy změní válku.

2. …v nových kulisách

Battlefield 1 hráčům přinesl autentickou atmosféru první světové války, kde se rodilo moderní válečnictví. Ale nový Battlefield ovládne zcela jiné fronty. Během přímého přenosu hráči uvidí, jak důkladně bude DICE k novému prostředí přistupovat.

3. Informace přímo od vývojářů Battlefieldu V

Nalaďte si nás kvůli Trevoru Noahovi, zůstaňte s námi kvůli vývojářům. Vizi pro Battlefield V vám představí členové DICE senior producent Andreas Morell, senior producent Lars Gustavsson a ředitel pro herní design Daniel Berlin.

4. Neviděné okamžiky z multiplayeru

Je samo sebou, že rozsáhlé bitvy více hráčů nebudou v příštím Battlefieldu chybět – ale Battlefield V opět překoná všechna vaše očekávání. Připravte se na online bitvy rozložené do více map a režimů, které vám nabídnou ještě větší rozmanitost nezapomenutelných okamžiků.

5. Nesrovnatelný vizuál a zvuky

Battlefield si vždy zakládal na podmanivém, kvalitně zpracovaném prostředí, a Battlefield V se v tomto ohledu nijak neliší. Nalaďte si nás a buďte mezi prvními, kdo spatří ohromující herní prostředí, které již brzy přivítá nové hráče.

6. Nové režimy a zážitky

Oblíbené Operace z Battlefieldu 1 vám daly příležitost vydávat se do epických bitev na více mapách. Najdete tento týmový režim i v novém Battlefieldu? To se dozvíte v přímém přenosu!

7. Změny herního systému

Nechceme dělat sólokapra z vlastního pořadu, ale už teď můžete vsadit svoji oblíbenou zbraň z Battlefieldu 1, že změny v tomto ohledu se skutečně chystají. V podstatě doporučujeme během přímého představení s odhalením Battlefieldu V ani nedýchat.

8. Trevor Noah

Tento komik a moderátor Daily Show je nejen vášnivým hráčem, ale i obránce počítačových her. Vtipný, inteligentní, má rád videohry? Jsme přesvědčeni, že nikoho lepšího, než je tato jihoafrická hvězda, bychom na moderování přímého přenosu nenašli.

9. Návrat válečných příběhů

DICE věří v sílu online režimu i kampaně pro jednoho hráče a během pořadu se dozvíte více právě o návratu oblíbených válečných příběhů. Těšte se na působivá dramata v nových kulisách.

10. Odpovědi na všechny spekulace

Nedávný hon na Easter eggs Battlefieldu udělal z většiny hráčů neúnavné detektivy. Máte doma tabuli pokrytou morseovkou? Máte v historii vyhledávání samé bílé koně? Jak blízko jste se dostali k pravdě o Battlefieldu V? To zjistíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama