Teaser trailer přibližuje Insurgency: Sandstorm
Insurgency: Sandstorm Novinka Teaser trailer přibližuje Insurgency: Sandstorm

Teaser trailer přibližuje Insurgency: Sandstorm

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Nástupce autentické multiplayerové střílečky z prostředí moderních válek se má zjevně i po ztrátě singleplayerové kampaně k světu.

Reklama

Nedávno jsme vás informovali o tom, že se tvůrci chystané multiplayerové střílečky Insurgency: Sandstorm rozhodli alespoň prozatím zahodit singleplayerovou kampaň, která měla být jedním z velkých lákadel a rozdílů oproti původnímu modu pro Half-Life 2 a samostatnému Insurgency z roku 2014. Tentokrát tu máme naštěstí něco pozitivnějšího, a to teaser trailer, který ukazuje, jak Sandstorm v tuto chvíli vypadá.

Z pohledu vojáka uvidíte prostředí několika map, využívání vozidel a různých zbraní, možnosti podpory a obecně moderní válečnou vřavu, v níž vás může zlikvidovat i jedna kulka. Celkově má Insurgency: Sandstorm za cíl navázat na ducha původní hry a přinést ho nejen na PC, ale i na konzolích PS4 a Xbox One. Mezi novinky a přednosti patří rozsáhlejší hratelnost, větší autenticita, možnosti úpravy postav, hodnocený matchmaking nebo nové kooperativní a kompetitivní herní módy. Rozloha a zaměření map se přitom módům vždy přizpůsobuje a kdybyste se chtěli procvičit, můžete hrát i proti botům.

Maximální počet hráčů, který Insurgency: Sandstorm podporuje, je 32. V rozsáhlých bojích pro dva týmy o 16 hráčích se pak můžete setkat s různými nálety, drony nebo ovladatelnými pozemními vozidly. Vývojáři se pyšní i autentickým chováním zbraní a různými prvky, třeba vyhazováním zásobníků pro rychlejší nabití ve svízelných situacích nebo možností rozhodnout se, jestli dveře otevřete potichu a opatrně nebo je rychle a hlasitě vyrazíte.

Insurgency: Sandstorm vyjde v průběhu letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama