Techland odhalil plány na bezplatná DLC do Dying Light
Dying Light Novinka Techland odhalil plány na bezplatná DLC do Dying Light

Techland odhalil plány na bezplatná DLC do Dying Light

Michal Burian

Michal Burian

6

Původně tahle kampaň začala jako vtip na promo Red Bullu u Destiny.

Reklama

Techland oznámil podrobnosti o své nové kampani #DrinkForDLC, o které jsme vás včera informovali. Vše začalo jako vtip na promo Red Bullu u Destiny. Během léta u energetických nápojů této rakouské firmy budou přibaleny kódy ke stažení exkluzivní mise pro Destiny: The Taken King. Akce platí pouze pro Severní Ameriku a Kanadu.

Techland si z této kampaně udělal srandu a vytvořil vlastní. Polské studio po svých hráčích nechce, aby si kupovali energetické nápoje, Techlandu stačí, když se vyfotíte při pití vody a umístíte svou fotku na Twitter s hastagem #DrinkRightDyingLight > #DrinkForDLC.

Pro tuhle příležitost je připravena řada bezplatných dodatečných balíčků, které budou vycházet po celý letošní rok. Zatím jsou v nabídce čtyři balíčky, které hráči získají pouze v případě, že budou na Twitter dávat své fotky. Techland chce 10 000, 20 000, 35 000 a 50 000 tweetů.

Počet přihlášených zatím činní 5000. Jako odměnu dostanou všichni hráči 50% XP boost, respektive budou moci získat více zkušenostních bodů po dobu 24 hodin od této neděle, 28. června.

Podrobnosti o obsahu čtyř DLC budou odhaleny do konce července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama