Technologický test PC verze Final Fantasy XV na GDC 2017
Final Fantasy XV Novinka Technologický test PC verze Final Fantasy XV na GDC 2017

Technologický test PC verze Final Fantasy XV na GDC 2017

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Tabata ale nechává možný PC port "bez komentáře". <strong>Doplněno o video</strong>.

Reklama

Jak jsme vás už několikrát informovali, je tady nějaká šance, že PC verze Final Fantasy XV někdy spatří světlo světa. Square Enix ale vlastně nikdy možnost vydání toho portu nepotvrdil, ale režisér Hajime Tabata několikrát vyloženě řekl, že by ji chtěl vytvořit. Kdybychom přeci jen tuhle myšlenku připustili, stejně bychom se asi PC portu nedočkali dříve než jeden rok po vydání Final Fantasy XV na konzolích.

Vzhledem k rostoucí podpoře Square Enixu pro hraní na PC, jej ale stejně můžeme pravděpodobně jednou očekávat. Že se tak stane, nepřímo potvrzuje Tabatova přítomností na akci GDC 2017, kde Nvidia představila novou GTX 1080 Ti, na níž Gameworks prezentovali demo-video hry Final Fantasy XV.

Na ukázce Final Fantasy XV bylo možné vidět postavy hry, pohybující se na louce. Nvidia tím předváděla funkci TurfEffects a dynamiku tekutin a kožešin. Tabata celou ukázku komentoval slovy, že jde o "současný stav jejich herního enginu Luminous Studio Pro, který takto vypadá díky spolupráci s Gameworks".

Na přímou otázku, zda se blíží vydání Final Fantasy XV na PC ale Tabata dodal: „Bez komentáře." Prý jde jen o technologický test. Ale očividně se při tom usmíval.

Final Fantasy XV je momentálně dostupné pouze ve verzích pro PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama