Teleshopping Kingdom Come: Deliverance láká na cestu do minulosti
KC: Deliverance Novinka Teleshopping Kingdom Come: Deliverance láká na cestu do minulosti

Teleshopping Kingdom Come: Deliverance láká na cestu do minulosti

Martin Cvrček

Martin Cvrček

127

Představuje se nám revoluční zařízení KC:D-1403, které je budoucností cestování časem.

Reklama

České studio Warhorse dnes prostřednictvím velmi přesvědčivé reklamy představilo revoluční zařízení KC:D-1403, které slibuje budoucnost cestování časem. Jedná se o vůbec první vědecky ověřený stroj času, jehož používání je zcela na 30 % bez rizika. Díky němu se můžete podívat třeba do Českých zemí v roce 1403 a zažít pořádný středověk. Zavolejte ihned a dostanete zdarma čepici.

Vedlejší účinky použití KC:D-1403 zahrnují zapíchnutí, iluzi vznešenosti, nalezení Boha, prudké zvracení, ztrátu Boha, smrt hladem, zapáchání srovnatelné s koněm, smrt v důsledku moru, objevení se v roli dobrodruha, šíp v koleni, objevení se v roli stráže a používání ohraných vtípků. Proto je před použitím doporučeno poradit se s vaším historikem.

Samozřejmě jde o další lákadlo na veleočekávané RPG Kingdom Come: Deliverance, k jehož vydání dojde už v úterý 13. února. V reklamě, která je naštěstí vybavena českými titulky, tak nesmí chybět ani série záběrů ze hry, které naznačují, co všechno lze při hraní zažít. Očividně toho nebude vůbec málo.

Kingdom Come: Deliverance předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk, hra vyjde s českými titulky. Recenzi pro vás připravujeme, v redakci již hrajeme verzi nejen pro PC, ale i pro PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama