Telltale Games zjevně připravují druhou sérii Minecraft: Story Mode
Novinka Telltale Games zjevně připravují druhou sérii Minecraft: Story Mode

Telltale Games zjevně připravují druhou sérii Minecraft: Story Mode

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

Hovoří se i o druhé sérii Tales from the Borderlands a hře na motivy Jamese Bonda.

Reklama

Jak známo, v Telltale Games jsou schopní pracovat naráz na značném množství projektů. Nedávno dokončili nepříliš povedenou třetí sérii The Walking Dead, které jsme v naší recenzi udělili hodnocení 5/10. Dále pracují na sérii Guardians of the Galaxy, která se zítra dočká druhé epizody, a v přípravě by měla být i druhá série Game of Thrones a vlastní značka. Ani to ale očividně nestačí.

Podle dostupných informací Telltale připravuje druhou sérii Minecraft: Story Mode, která by navázala na komerčně velmi úspěšnou první sérii (recenze). O existenci druhé sezóny svědčí rating australské společnosti Aussie Rating Board, udělený první epizodě nazvané A Hero In Residence.

Pak tu máme fotografie dotazníku Telltale Games, zveřejněné serverem AllGamesDelta. Ty však kromě Minecraftu zmiňují i druhou sérii Tales from the Borderlands (recenze) a také hru na motivy Jamese Bonda, o níž se již v minulosti hovořilo. Pokud můžeme věřit obrázku v dotazníku, tato série by nesla název Solstice.

Nezbývá než čekat na to, co se z projektů vyklube a jestli jsou skutečně ve vývoji nebo jestli jde jen o nápad, který existuje pouze na papíře. Jak se ale zdá, minimálně Minecraft: Story Mode a jeho druhá série je skutečností, i když se dá očekávat, že mnozí hráči budou spíš vyhlížet Tales from the Borderlands. Konec první série rozhodně dává prostor pokračování a hra se dočkala velmi pozitivního přijetí kritiků i hráčů. Kromě druhé série neméně oblíbeného The Wolf Among Us jde navíc o jedno z nejžádanějších pokračování sérií od Telltale Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama