Telltale mělo propustit většinu lidí
Novinka Telltale mělo propustit většinu lidí

Telltale mělo propustit většinu lidí

Filip Svoboda

Filip Svoboda

2

Vývoj všech projektů pokračuje.

Reklama

Tým Telltale Games měla opustit většina zaměstnanců. Na twitteru to napsal cinematic artist Jonah Huang, který dříve působil také v původním studiu Telltale, které se rozpadlo v roce 2018. Telltale bez podrobnějších informací propouštění potvrdilo a ujistilo fanoušky, že vývoj všech projektů pokračuje.

„Je to sice bolestivé téma, ale považuji za nutné doplnit zprávy o propouštění v herním průmyslu: Telltale většinu z nás propustilo na začátku září. Stav [The Wolf Among Us 2] nesmím komentovat (NDA),“ píše Huang.

„Původně jsem se k Telltale vrátil, protože jsem chtěl vždy pracovat na TWAU2 (jako fanoušek původní hry). Náš tým byl velmi malý a já jsem se na hru upřímně těšil,“ dodává, „nechci, aby Telltale selhalo. Opravdu mu přeji úspěch. Telltale mi tentokrát dalo dobrou smlouvu, ale přesto to skončilo stejně jako většina prací ve hrách: výpovědí...“

Telltale Games nedávno vydaly epizodickou adventuru The Expanse zasazenou do světa stejnojmenného seriálu a brzy dorazí také bonusová epizoda. U hry figurovalo studio převážně v roli vydavatele, o většinu vývoje se postaral tým Deck Nine. Na The Wolf Among Us 2 spolupracuje Telltale s Adhoc Studio, které tvoří rovněž bývalí zaměstnanci původního Telltale. Jaké zde panuje rozložení sil, nevíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama