Tematické dárky k předobjednávkám Metro: Last Light
Metro: Last Light Novinka Tematické dárky k předobjednávkám Metro: Last Light

Tematické dárky k předobjednávkám Metro: Last Light

Redakce

Redakce

Skutečná plynová maska s filtrem v polním batohu a kombinovaná pláštěnka s kapucí s batohem.

Reklama

V našem obchodě Xzone.cz jsem si pro předobjednávky očekávané post-apokalyptické akce Metro: Last Light připravili zajímavé tematické dárky, které by měl vlastnit každý hráč, jenž má v úmyslu přežít hrůzy v Metru.

Za předobjednávku hry ve verzích pro PC za 998 Kč a pro PlayStation 3 a Xbox 360 za 1198 Kč získáte od nás hru v limitované edici a kombinovanou pláštěnku s kapucí a batohem. K PC verzím máme navíc velmi pěkný tematický dárek v podobě skutečné plynové masky s filtrem ukryté v polním batohu.

Limitovaná edice obsahuje náročný Hraničářský režim, který je určený především pro zkušené hráče, kteří nejsou ve světě Metra žádnými nováčky. Díky absenci grafického uživatelského rozhraní (HUD) je zážitek ze hry mnohem působivější, nepřátelé jsou navíc výrazně nebezpečnější a náboje i filtry do plynové masky jsou o poznání vzácnější než v běžném herním režimu. Na druhou stranu odvážlivci, kteří tuto výzvu přijmou, získají přístup k jedinečnému hraničářskému vybavení, jehož součástí je mimo jiné exkluzivní ruská útočná puška AKSU, a dostanou dalších 100 vojenských nábojů, za něž si budou moci vylepšit svou úvodní výzbroj.

Všechny tři verze budou navíc s českými titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama