Téměř 7 minut z rychlých středověkých soubojů ve hře Mordhau
Mordhau Novinka Téměř 7 minut z rychlých středověkých soubojů ve hře Mordhau

Téměř 7 minut z rychlých středověkých soubojů ve hře Mordhau

Michal Burian

Michal Burian

21

Mordhau je středověká multiplayerová akce zaměřena na kontaktní boj z pohledu první osoby, kde se zúčastníte i velkých, otevřených bitev pro 64 hráčů, kteří budou jezdit na koních, obléhat hradby atd.

Reklama

Kingdom Come: Deliverance od českého studia Warhorse nabízí taktické středověké souboje, zatímco chystaná multiplayerová akce se soustředí spíše na rychlost a chce hráče zaujmout brutálnější podobou středověkých soubojů. V nich bude rozhodovat rychlost, správné bránění a přesnost. O tom se můžete sami přesvědčit v téměř sedmi minutovém gameplay videu níže.

Mordhau se v současné době nachází v uzavřeném testování alfa verze a vnadí na kontaktní boj z pohledu první osoby, kde se zúčastníte i velkých, otevřených bitev pro 64 hráčů, kteří budou jezdit na koních, obléhat hradby atd. Podle vývojářů hra obsáhne soubojový systém, který se snadno naučíte, ale zároveň ho těžko zvládnete. Znamená to nejspíš, že ovládání bude jednoduší, ale správné provedení jednotlivých útoků už bude těžší. Z videa to moc nevypadá.

Mordhau běží na Unreal Enginu 4 a je v plánu na letošek pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama