Tencent má připravovat mobilní verzi Elden Ringu
Elden Ring Novinka Tencent má připravovat mobilní verzi Elden Ringu

Tencent má připravovat mobilní verzi Elden Ringu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Vývoj má být podle zdrojů pomalý.

Reklama

Elden Ring patří mezi jedny z nejúspěšnějších her vývojářského studia FromSoftware. Vlastně by se dalo říci, že se historicky jednalo o nejvýraznější zásah této společnosti. Aktuálně má za sebou tento kousek už více než 20 milionu prodaných kopií, což je na titul zastupující žánr, který nedává nikomu nic zadarmo skutečně masivní číslo. Vypadá to však, že by vydavatelská společnost Tencent z této značky chtěla vytěžit ještě více. Podle agentury Reuters má společnost plán vytvořit mobilní free-to-play verzi Elden Ringu, která by měla navazovat na formát mikrotransakcí s nímž pracuje třeba nemálo oblíbený Genshin Impact.

Tencent má připravovat mobilní verzi Elden Ringu

Jak by se na mobilech značně provázaných s mikrotransakcemi tento kus hrál, zatím není úplně jasné. Vývoj však podle Reuters neprobíhá úplně plynule, takže je otázkou, kdy se tohoto díla reálně dočkáme. Stejně tak se stane bezpochyby věcí spekulací též samotná hratelnost. Je však jasné, že o Elden Ring by byl bezpochyby zájem i v takovém formátu. Zda by si ho dokázal dlouhodobě udržet by ukázal až čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama