Tennis World Tour se pochlubí intenzivní kariérou
Tennis World Tour Novinka Tennis World Tour se pochlubí intenzivní kariérou

Tennis World Tour se pochlubí intenzivní kariérou

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Na intenzivní kariéru v nástupci českého Top Spinu 4 láká trailer a nové screenshoty.

Reklama

Chystaný Tennis World Tour, který je označován za nástupce českého Top Spinu 4 - z důvodu toho, že na hře pracuje několik bývalých zaměstnanců 2K Czech - se pochlubí intenzivní kariérou pro jednoho hráče.

Jako profesionální tenista začnete svou kariéru na posledním místě mezinárodního žebříčku. Postupně, za pomoci tréninku, exhibičních zápasů a turnajů, budete stoupat vzhůru. Vašim cílem je samozřejmě první místo, což nemá být nic jednoduchého z prostého důvodu. Vaše herní postava bude trpět únavou, musíte tak vhodně rozvrhnout zátěž, trénink a účast v jednotlivých turnajích a na exhibičních zápasech, které se odehrávají po celém světě. Když to přeženete, nebude se vám nějakou dobu dařit a přílišnou únavou se zvyšuje riziko zranění. Je tak důležité najít správnou rovnováhu mezi zátěží (tréninkem a turnaji) a potřebným odpočinkem.

Zároveň musíte rozumně nakládat s penězi, které vyděláte. Za ně si koupíte lepší vybavení, najmete trenéry a různé asistenty a v neposlední řadě s nimi budete platit turnajové poplatky.

Jakmile se dostanete na vrchol, kariéra tím nekončí. Budete muset bojovat o to, abyste se udrželi na prvním místě žebříčku. Toho dosáhneme splněním několika cílů. Mezi nimi je vyhrát čtyři prestižní grandslamové turnaje (Australian Open, French Open, Wimbledon a US Open) nebo neporazitelnost v celé sezóně (ani jednou za sezónu nesmíte prohrát). Tvůrci si pro nás připravili i další výzvy, které nechtějí v současné době odhalovat. Nejspíš to bude překvapení.

Tennis World Tour zahrne přes 30 mužských a ženských tenisových hvězd. Chybět nebudou Roger Federer, Gaël Monfils, Nick Kyrgios, Stan Wawrinka, Taylor Fritz, Caroline Wozniacká, Madison Keysová a další profesionální tenisté. Naši tenisté bohužel v seznamu nejsou.

Tennis World Tour vyjde 22. května 2018 na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama