Tento měsíc bude pro The Division 2 velký
The Division 2 Novinka Tento měsíc bude pro The Division 2 velký

Tento měsíc bude pro The Division 2 velký

Jan Kalný

Jan Kalný

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Zítra nás čeká dlouho očekávaný World Tier 5 a 25. dubna raid pro osm lidí.

Reklama

O tom, že se zítra, tedy 5. dubna, máme dočkat nové velké aktualizace pro kooperativní online střílečku The Division 2, jsme podrobně psali už koncem minulého měsíce. Nicméně se na povrch dostaly nové informace, které prozrazují nejen to, co nás čeká zítra, a to do detailu, ale i v průběhu celého měsíce. A rozhodně toho není málo.

Jak už bylo zmíněno, zítra nás čeká takzvaný Title Update 2 s názvem Tidal Basin, který započne velkou aktualizaci Invasion: Battle for D.C., jež přinese dlouho očekávaný World Tier 5. Spolu s ním se nám odemkne nová stronghold mise Tidal Basin, v níž zaútočíme na Černé kly (Black Tusks). K jejímu odemknutí je potřeba být nejen na World Tieru 4, ale také mít výbavu v hodnotě alespoň 425.

Jakmile Černé kly porazíme, odemknou se týdenní Napadané mise, které jste si mohli jednorázově zkusit po dosažení levelu 30. Každý týden se obnoví a objeví nové. Hrát je navíc budeme moci na jakékoliv obtížnosti, včetně nové Hrdinské (Heroic). Rovněž dostaneme možnost získat trojici Gear Setů (Hard Wired, Ongoing Directive a True Patriot) se speciálními bonusy, které mohou Černým klům ve World Tieru 5 vypadnout z kapes. Chybět nebudou ani dvě nové exotické zbraně - lehký kulomet Pestilence a odstřelovací puška Nemesis. Do hry se také dostane nová PvP mapa s názvem Fort McNair.

Součástí zítřejšího patche má být kromě výše zmíněných novinek i řada úprav a oprav, o kterých se vývojáři podrobně rozpovídali ve včerejším streamu State of Game. Mezi ty nejdůležitější body patří například snížení účinnosti sniperky Model 700 nebo pušky Mk17, oprava škálování bodů dovedností a další věci. V neposlední řadě nás také zítra čeká první event - Apparel Event - který do hry přidá nové kosmetické věci po omezenou dobu.

Patch by měl být k dispozici přibližně okolo 12:30 našeho času a jeho vydání bude předcházet zhruba tříhodinová údržba serverů, která započne v 9:30.

Tím to ovšem vůbec nekončí. 25. dubna totiž dojde na Title Update 3 s názvem Operation Dark Hours. Ten do hry přidá očekávaný raid pro osm hráčů. Vlastníci Year 1 Passu navíc dostanou přístup k exkluzivním Classified Assignmentům.

A v neposlední řadě nás „někdy brzy” čeká čtvrtá specializace. Podle traileru níže to vypadá, že se nám do rukou dostane rotační kulomet

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama