Tento měsíc vyjde pro Assassin's Creed: Origins patch přidávající podporu HDR
Assassin's Creed: Origins Novinka Tento měsíc vyjde pro Assassin's Creed: Origins patch přidávající podporu HDR

Tento měsíc vyjde pro Assassin's Creed: Origins patch přidávající podporu HDR

Jan Kalný

Jan Kalný

47

Kromě toho se dočkáme první Zkoušky bohů a také nových předmětů.

Reklama

V pátek vyšlo dlouho očekávané pokračování série Assassin's Creed s podtitulem Origins, kterému jsme v recenzi udělili hodnocení 8/10. Kromě dvou významných expanzích v lednu a březnu příštího roku se také dočkáme řady dalších a menších přídavků, které budou zdarma.

V zatím blíže neoznámený den, ale před vydáním konzole Xbox One X, bychom se měli dočkat patche, který kromě různých oprav a vylepšení přidá i podporu HDR pro všechna zařízení, co ho podporují, tedy i pro Xbox One S, PlayStation 4 a PS4 Pro. Co ovšem bude zajímat nejvíce hráčů, je to, že 7. listopadu vyjde první Zkouška bohů (Trial of the Gods), která slibuje souboje s egyptskými bohy. První na řadě je Anup (Anubis), za jehož poražení máme dostat legendární vybavení. Ubisoft slibuje odhalení dodatečných informací již brzy.

Kromě výše zmíněných věcí nás také čekají nové balíčky vybavení a oblečení. Nightmare Pack (vycházející 14. listopadu) a First Civilization Pack (28. listopadu) budou dostupné v obchodě za Helix body, případně bude možno je dostat z truhel Heka. Oba balíčky by měly kromě obleku nabídnout i 4 zbraně a speciálního koně/velblouda.

Majitele Season Passu pak 7. listopadu čeká Roman Centurion Pack a 21. listopadu Horus Pack. Na obrázky jednotlivých packů se můžete kouknout níže s výjimkou First Civilization, kterému taktně obrázek chybí.

Více se o dodatečných baličcích dočtete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama