Tento týden s hrami zdarma v Epic Games Store
Tacoma Novinka Tento týden s hrami zdarma v Epic Games Store

Tento týden s hrami zdarma v Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC

Dva sice menší, ale rozhodně zajímavé tituly.

Reklama

Mnoho hráčů, kteří v uplynulém týdnu zavítali na platformu Epic Games Store, již pravděpodobně vyzkoušelo povedené ARPG Torchlight II, jenž bylo rozdáváno zcela zdarma. S novým týdnem však přichází i klasická obměna této nabídky, kdy své choutky tentokrát ukojí fanoušci dungeon crawlerů a vesmírných adventur.

Tacoma

Toto vesmírné dobrodružství je dílem vývojářského týmu Fullbright, který má za sebou adventuru Gone Home. Budete v něm zjišťovat osud šestičlenné posádky titulní vesmírné stanice, kdy skrze různé interaktivní scény prozkoumáte jejich povahu a pohnutky. Jak hluboko budete jejich osudy zjišťovat, bude jen na vás, jelikož hra nabízí mnoho paralelních příběhových linek, které jsou napojené na hlavní události, od čehož se odvíjí i konečná herní doba, pohybující se od dvou do pěti hodin.

Next Up Hero

Next Up Hero je zábavný dungeon-crawler, který na první pohled vyniká svou barevnou grafikou. Vy si v něm vyberete svého hrdinu, s kterým se pak budete probojovávat skrze jednotlivé úrovně, v čemž vám pomohou různé chladné a palné zbraně, mezi nimiž naleznete i bojový bumerang, bonga a samozřejmě i raketomety.

Na aktivaci her máte čas do 30. července.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama