Tento týden vychází (16.3 - 20.3 2015)
Speciály Článek Tento týden vychází (16.3 - 20.3 2015)

Tento týden vychází (16.3 - 20.3 2015)

Michal Burian

Michal Burian

5

Battlefield: Hardline, závěrečná epizoda Resident Evil: Revelations 2, plná verze Woolfe: The Red Hood Diaries a jiné.

Reklama

Úterý, 17. března

Woolfe: The Red Hood Diaries

Do vydání finální verze akce Woolfe: The Red Hood Diaries odpočítávají fanoušci hodiny a minuty. Belgické studio GRIN úspěšně prošlo Early Access verzí a chce všem hráčům ukázat svou vizi Červené karkulky. Její příběh je úplně jiný, než ho prozatím známe. Na rozdíl od sluncem prosluněné pohádky její cesta začíná smrtí milovaného otce, který zemřel za hodně podivných okolností. Nyní je čas vzít osud do svých rukou a zjistit pravdu o jeho skonu.

Pokud se o Woolfe: The Red Hood Diaries chcete dozvědět více, určitě si přečtěte naše dojmy.

Tales from the Borderlands: Episode 2

Po dlouhém čekání konečně Telltale Games vydávají druhou epizodu adventury Tales from the Borderlands. My se na ní blíže podíváme v chystaném článku. Každopádně doufáme, že si udrží atmosféru z první epizody.

Středa, 18. března

Resident Evil: Revelations 2 - Episode 4

Je to tu. Závěrečná epizoda hororové akce Resident Evil: Revelations 2, s kterou je to zatím jak na houpačce. Vypadá to, že ani čtvrtá epizoda neuzavře příběhy Claire Redfield a Moiry, které na ostrově hledá Barry Burton s mladou hrdinkou. Je více náznaků, že bude následovat druhá sezóna. My už hrajeme a velmi brzy vám přineseme recenzi celé první sezóny.

Hry koupíte v našem obchodě GameExpres.cz

Fruit Ninja Kinect 2

Krájení citrusů s využitím pohybového senzoru Kinect si můžete od středy užívat i na konzoli Xbox One. Původně tahle hra byla určena pro mobilní zařízení, potom se dostala na Xbox 360 a teď následuje nejnovější generace konzole od Microsoftu. Hra obsahuje pět herních módů.

Čtvrtek, 19. března

Battlefield: Hardline

Tvůrci Dead Space z dílen Visceral Games dostali od EA šanci ukázat se při vývoji first-person střílečky ze série Battlefield. Vytvořili policejní spin-off, který má nabídnout poutavou singleplayerovou kampaň a zábavný multiplayer.

Worlds of Magic

Tahová strategie Worlds of Magic už je nějaký ten pátek v předběžném přístupu, blíží se ale den, kdy se dostane do závěrečné fáze svého vývoje. Tento den nastaven ve čtvrtek, 19. března. Ve zkratce jde o tahovou 4X strategii, kde můžete prozkoumat a dobýt téměř neomezený počet procedurálně generovaných světů za použití vojenské i magické síly.

Pátek, 20. března

Krabicová verze Cities: Skylines

Cities: Skylines je moderní variací na klasický žánr městských simulací. Hra rozšiřuje nadšení a obtíže z budování, respektive udržování skutečného města o nové prvky a zároveň rozšiřuje již etablované funkce budovatelských strategií. Díky tomu, že za ní stojí tvůrci série Cities in Motion, se hra může pochlubit plně funkčním systémem městské dopravy. Nabízí také možnost upravit hru modifikacemi a přizpůsobit ji tak svému stylu, coby protiváhu vůči mnohovrstevné a náročné simulaci. Omezeni jste jen vaší představivostí, tak převezměte kontrolu nad městem a vydejte se vstříc nebesům!

Hře jsme v recenzi udělili krásných 9/10.

Mario Party 10

Zahrajte si v nových Bowser Party mini-hrách jako Bowser a soupeřte až se čtyřmi kamarády, kteří hrají jako Mario a jeho přátelé. Mini-hry jsou určené až pro čtyři hráče.

Final Fantasy Type-0 HD

Exkluzivní Final Fantasy titul vycházející z 13. dílu. Hra se odehrává v magické škole zvané "Peristerium Suzaku", postupně se však dění hry rozšíří do celého světa hry zvaného Orience. V tomto světě spolu v míru žijí 4 národy do chvíle, kdy národ zvaný Milites (v čele s vůdcem Cidem) začne válku porušením mírové dohody, neboť chce pohltit 3 zbývající národ

Bladestorm: Nightmare

Bladestorm: Nightmare je strategická hra, kde se hráč stává velitelem žoldnéřských jednotek a bojuje s nimi za Anglii či Francii ve střetech inspirovaných Stoletou válkou (1337-1453). Příběh hry obsahuje ještě druhou možnost Nightmare, která představuje fiktivní střetnutí s mýtickými fantasy nepřáteli (Draky, Obry a Démony)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama