Tento týden vychází (23.3. - 27.3. 2015)
Speciály Článek Tento týden vychází (23.3. - 27.3. 2015)

Tento týden vychází (23.3. - 27.3. 2015)

Michal Burian

Michal Burian

6

Bloodborne, Pillars of Eternity, Ride nebo kolekce Borderlands: The Handsome pro nové konzole.

Reklama

Středa, 25. března

Bloodborne

Fanoušci Demon's Souls a Dark Souls se už nemohou dočkat příchodu Bloodborne na PlayStation 4. Tohle hardcore RPG od From Software vás zavede do města Yharnam, které je plné všelijakých monster. Ty budete muset porazit. Nebude to ale vůbec jednoduché.

Slender: The Arrival

Survival horor, kde vás pronásleduje tajemný Slender, se dostaví na novou generaci konzolí, PlayStation 4 a Xbox One. Čeká vás napjatá atmosféra, kde nebudete mít po ruce žádné zbraně. Vaši jedinou možnosti bude baterka. Pokud vás Slender najde, tak to většinou znamená rychlou smrt.

Hry koupíte v našem obchodě GameExpres.cz

Čtvrtek, 26. března

Pillars of Eternity

Nechte se učarovat světem, kde volby, které učiníte, a cesty, po kterých se vydáte, určují váš osud. Pillars of Eternity je izometrické old-school RPG od Obsidian Entertainment nabízející šest ras a pět základních dovedností k překonání každé situace.

Infinite Crisis

Ve čtvrtek nastane den, kdy oficiálně vyjde finální PC verze free-to-play MOBA bojovky Infinite Crisis, kde si můžete vybrat z dlouhého seznamu hrdinů a padouchů universa DC – třeba Green Lantern, Flash, Nightmare Batman nebo Gaslight Catwoman.

Pátek, 27. března

Ride

Vývojáři z italského studia Milestone se po MotoGP rozhodli vytvořit zbrusu novou značku pro PC a obě generace konzolí PlayStation a Xbox. Ride láká na světové turné, které nemá být pouze sledem soutěží. Tahle hra má totiž svůj konečný cíl: dovést svého jezdce až na vrchol světových žebříčků.

Borderlands: The Handsome Collection

Na PlayStation 4 a Xbox One si od pátku můžete zahrát kolekci Borderlands v edici Handsome. Ta v balení ukrývá vylepšené verze her Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel v HD rozlišení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama