Tento týden vychází (30.3. - 3.4. 2015)
Speciály Článek Tento týden vychází (30.3. - 3.4. 2015)

Tento týden vychází (30.3. - 3.4. 2015)

Michal Burian

Michal Burian

10

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin, Dead or Alive 5: Last Round, Neverwinter a další.

Reklama

Pondělí, 30. března

Dead or Alive 5: Last Round (PC)

Bojovky Dead or Alive 5: Last Round se v tento den dočkají také majitele PC, kteří si budou moci užít postavy z Ninja Gaiden série. Třeba takový Ryu Hayabusa.

Úterý, 31. března

Neverwinter (Xbox One)

Fantasy RPG z legendárních Neverwinter Nights v online podobě se soustředí na kooperativní hru a vlastní generovaný obsah, příběhy a questy. Xbox One verze obsahuje všechen obsah z původní hry a všechny třídy, které jsou k dispozici v PC verzi.

Call of Duty: Advanced Warfare - Ascendance DLC (Xbox One, X360)

Druhý dodatečný balíček s časovou exkluzivitou pro Xbox One a Xbox 360. Do hry přidá čtyři nové multiplayerové mapy, nový mód nazvaný Civilian Extraction, kde musíte, jak již z názvu vypovídá, zachránit a eskortovat civilisty do bezpečí, zbraň a novou kapitolu Exo Zombies s dalšími infikovanými nepřáteli.

Evolve - nové monstrum a lovci (PC, PS4, Xbox One)

Bitvy mezi monstrem a lovcem v Evolve se dočkají rozšíření - noví lovci a také příšera se jménem Behemont. Navíc Xbox One má měsiční exkluzivitu na dvě nové mapy.

Hry koupíte v našem obchodě GameExpres.cz

Středa, 1. dubna

Axiom Verge (PS4, PSV)

Na PlayStation Store naleznete klasickou plošinovku ve verzích pro PS4 a PS Vita (cross-buy). Hra se zaměřuje na průzkum a akci. Hrát bude v kůži Tracyho, jenž se probouzí v podivném světě. Později hra bude i na PC. Video naleznete zde.

Čtvrtek, 2. dubna

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin (PC, PS4, Xbox One, PS3, X360)

Scholar Of The First Sin přináší nejen původní Dark Souls 2 ve vylepšené podobě, ale rovněž veškerá rozšíření v podobě The Lost Crowns Trilogy. Samozřejmostí je zlepšení obtížnosti a grafického designu, stejně tak nové NPC a nepřátelé.

War for the Overworld (PC)

War for the Overworl je Dungeon Management hra, ve které se skloubí prvky z RPG, RTS a god game žánrů. Hrát budete jako zlý Underlord a vašim úkolem bude vytvářet temné dungeony s desítkami místností s nepřáteli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama