Tento víkend se koná PC technický test pro The Division 2
The Division 2 Novinka Tento víkend se koná PC technický test pro The Division 2

Tento víkend se koná PC technický test pro The Division 2

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Bude se odehrávat pouze na PC a účastníci budou voleni náhodně.

Reklama

Již příští víkend se odehraje otevřená beta očekávaného titulu The Division 2. Vývojáři se však rozhodli uspořádat ještě menší limitovaný technický test. Ten bude dostupný od zítřka, tedy čtvrtka 21. února až do pátku 22. února. Dostupný však bude jen pro limitovanou skupinku PC hráčů. Není ani žádná možnost, jak si zajistit účast v tomto testu, jelikož pozvánky budou rozesílány náhodně. Pokud však budete mít to štěstí a Ubisoft si vybere vás, pozvánka by měla přistát ve vašem emailu během dnešního dne.

Vývojáři říkají, že chtějí otestovat opravy, kterými hra prošla od posledního uzavřeného beta testování. Jedná se tak především o technické opravy. Dobrou zprávou je, že se na tento test nevztahuje NDA, takže budete moci volně sdílet vaše pocity na internetu. Ubisoft také vytvořil fórum, dedikované právě účastníkům tohoto testu.

Otevřená beta The Division 2 startuje 1. března a samotná hra pak vychází 15. března na PS4, Xbox One a PC s českými titulky. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama