Termín a podoba letošních The Game Awards
Novinka Termín a podoba letošních The Game Awards

Termín a podoba letošních The Game Awards

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Chybět opět nebude ani Geoff Keighley.

Reklama

Událost Game Awards, každoroční předávání cen za nejlepší hry uplynulého roku, se uskuteční i letos, ačkoliv bez publika a pouze v digitální podobě. Diváci budou moci tuto událost sledovat 10. prosince na více než 45 globálních video platformách, a to až ve 4K rozlišení. V případě Game Awards nebude chybět ocenění, hudební vystoupení a několik herních oznámení. O víkendu se navíc odhalí okamžitě hratelný herní obsah, herní ukázky, a exkluzivní slevy na hry v digitální verzi.

Ačkoliv v posledních letech probíhalo předávání cen Game Awards v Los Angeles, letošní situace způsobená koronavirovou pandemií zapříčinila, že se událost bude pouze vysílat online, a to ze studiových míst v Los Angeles, Londýně a Tokiu.

Nebude samozřejmě chybět ani legenda této události, kanadský videoherní novinář Geoff Keighley, který událost připravuje a bude ji i moderovat, stejně jako od samotného zrodu Game Awards v roce 2014. "Náš tým tvrdě pracuje na tom, aby poskytl inovativní a promyšlený program, který oslavuje dokonalost, ukazuje budoucnost a zesiluje důležité hlasy, které utvářejí budoucnost tohoto média," sdělil Keighley.

Kromě známých kategorií, jako je například Nejlepší hra roku, Nejlepší videoherní hudba, ale i Nejlepší esportová událost, si letošní Game Awards připravil novou kategorii. Ta je zatím známá jako Innovation in Accessibility a oceňovat bude vývojáře softwaru nebo hardwaru, kteří pomocí nových funkcí, technologií a obsahů zprostředkovávají hraní her dalšímu publiku.

Oznámení o přechodu Game Awards na digitální vysílání přišlo chvíli poté, co jiná událost BlizzCon, svátek pro všechny fanoušky společnosti Blizzard, oznámila, že se rovněž představí v online podobě. Původně měl být BlizzCon kvůli koronavirové pandemii zrušen, přičemž stejně tak se uvažovalo i o Game Awards. Nakonec se ale dočkáme obou událostí. "V roce 2020 nás videohry propojily a utěšily více než kdy jindy, a proto je vydání The Game Awards v roce 2020 naší nejdůležitější show vůbec," prozradil Keighley.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama