Termín embarga recenzí Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Termín embarga recenzí Star Wars Jedi: Fallen Order

Termín embarga recenzí Star Wars Jedi: Fallen Order

Martin Zavřel

Martin Zavřel

36
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Plus zrod robůtka a jeho bratříček pro hráče SWTOR.

Reklama

Podle naší ankety třetí nejočekávanější hra měsíce dorazí již za dva dny, abychom se na víkend mohl vydat do oblíbené předaleké galaxie.

Okolo hry je poslední dny překvapivě ticho, nicméně fanoušci mají koupi jistou a zbytek zvědavě vyčkává na recenze, jejichž embargo bylo stanoveno až na pátek (den vydání hry), což by šlo pochopit u multiplayerového titulu, ale u hry pro jednoho hráče to působí poněkud podezřele. Zástupci firmy EA navíc potvrdili, že hra nebude mít jinak obvyklou trial (zkušební) verzi na jejich službě EA Access - údajně kvůli spoilerům příběhu.

Doufejme, že se obavy ukážou být liché a hra bude pořádnou výpravnou jízdou s nezapomenutelným příběhem i zábavným a propracovaným soubojovým systémem. Respawn nám v minulosti nadělili například skvělou kampaň Titanfall 2, takže šance jsou určitě dobré.

Na Twitteru se tvůrci hry alespoň pochlubili ukázkou evoluce robůtka BD-1, jak se jeho vzhled měnil v průběhu vývoje. Podobné a ještě mnohem působivější artworky ze hry budete moci najít také v připravovaném (separátním) artbooku, nazvaném jednoduše “The Art of Star Wars Jedi: Fallen Order”.

Termín embarga recenzí Star Wars Jedi: Fallen Order

Tyto nákresy využili také kolegové ze studia Bioware, kteří podle nich připravili do své MMORPG Star Wars The Old Republic "variaci" na BD-1, nazvanou RE-1 (kromě jiného proto, že se jejich hra odehrává tisíce let před tou od Respawnu). Abyste RE-1 peta zdarma získali, musíte se do SWTOR přihlásit v období od 14. listopadu do 10. prosince.

Hru můžete předobjednat na Xzone.cz nebo Gameexpres.sk.

Jak se na Star Wars Jedi: Fallen Order těšíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama