Termín příchodu Doom Eternal do Xbox Game Passu pro PC
DOOM Eternal Novinka Termín příchodu Doom Eternal do Xbox Game Passu pro PC

Termín příchodu Doom Eternal do Xbox Game Passu pro PC

Martin Zavřel

Martin Zavřel

Platformy Windows PC

Zároveň do hry přibyl nový Master Level.

Reklama

Doom Eternal je podle mnohých PC hráčů zatím nejlepší hrou tohoto roku.

O to úctyhodnější je, že po akvizici ZeniMax Media se ji Microsoft rozhodl dát "zdarma" všem předplatitelům Xbox Game Passu. Na konzolích si ji můžete stáhnout již od října, ale 3. prosince přichází také pro PC předplatitele. Ti se mohou těšit na kompletní obsah hry, od příběhové kampaně po multiplayerový BattleMode.

3. prosince přichází také pro PC předplatitele.

Zároveň do hry dnes přibyl nový Master Level, konkrétně Super Gore Nest. Podobně jako ostatní Master Levely, také tento si bere původní misi ze hry a upravuje ji zamícháním nepřátel tak, aby nabídla svěží zážitek i zkušeným veteránům. Obsahuje samozřejmě také vlastní výzvy a odměny. Hrát ji tak můžete na různé obtížnosti, kterými postupně budete odemykat kosmetické odměny až po hlavní cenu: zlatou variaci Combat Shotgun zbraně.

Kromě obtížností a módů, které už fanoušci znají, nabízí Super Gore Nest také zbrusu nový mód, který jste ještě v Master Levelech neviděli. Jmenuje se Classic Mode a hráči si v něm mohou osvěžit základy Dooma ze staré školy - porazit úroveň, jako kdyby byl znovu rok 1993. Začínáte tedy jen s brokovnicí a musíte si ostatní zbraně posbírat během vaší cesty levelem. Pokud jej takto dohrajete, za odměnu dostanete Classic Green Slayer skin (a náš respekt).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama