TES V: Skyrim bude pouze pro dospělé
Skyrim Novinka TES V: Skyrim bude pouze pro dospělé

TES V: Skyrim bude pouze pro dospělé

Michal Maliarov

Michal Maliarov

24

Zcela dle očekávání dostává chystané fantasy RPG ze světa Elder Scrolls od organizace ESRB rating M, tedy pouze pro dospělé.

Reklama

Ve hře nás čeká krev, intenzivní násilí, sexuální témata a alkoholové reference. Tedy víkendový večírek v tom nejlepším.

„Jedná se o RPG hru, kde se hráči vžijí do role Dovakina, postavu s mocí zabíjet draky ve fiktivním světě Skyrim. Jak hráči putují po horské oblasti, plní mise a posunují příběh dále. Využívají meče, luky a šípy, sekery a magické útoky, aby zabili různorodé nepřátele (vlky, draky, bandity a vojáky),“ vysvětluje své rozhodnutí ESRB.

„Když se hráči utkávají v soubojích, některé scény jsou zpomalovány, aby názorně ukázaly uřezávání končetin. Cákance krve zaplavují místo boje a jsou přítomny i na různých částech těla. Na mnoha místech mohou hráči zranit či zabít nevinné postavy, např. obyvatelé světa či vězně.“

„Jak hra pokračuje, dialog začíná obsahovat sexuální podtext a mnohá sprostá slova. Alkohol, jako je víno, medovina a další druhy, může být nakoupen v obchodech roztroušených po světě.“

The Elder Scrolls V: Skyrim vychází 11.listopadu letošního roku pro PC, PS3 a Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama