TES V: Skyrim – stahujte grafické módy
Skyrim Novinka TES V: Skyrim – stahujte grafické módy

TES V: Skyrim – stahujte grafické módy

Michal Maliarov

Michal Maliarov

63

Po nedávném návodu jste si svůj svět Skyrimu již pořádně nastavili a vypiplali. Nyní je načase jej vyleštit a vytunit.

Reklama

Není tajemstvím, že je RPG The Elder Scrolls V: Skyrim jednou z nejlépe vypadajících her současné generace. Pokud se totiž dostanete přes prvotní dojem, nestačíte zírat a PC verze tento zážitek ještě podporuje.

Krátce po vydání už se na internet dostaly skvělé módy pro ještě větší vizuální orgie. Rozhodně si nezapomeňte stáhnout speciální patch Large Adress Aware, který dovolí hře využívat více jak 2 GB paměti. To vám zaručí mnohem svižnější zážitek a mimo jiné i využité některého z pěti nejlepších módů, co jsme pro vás vybrali. Pojďme na to.

Detailní obličeje

Nehledě na kvality enginu nejsou obličeje tím nejlepším, co Skyrim nabízí. Dva módy přidají výrazům mnohem realističtější a živější nádech, kterému by záviděla kdejaká jiná hra.

Stahujte Mód 1

Stahujte Mód 2

Vylepšená krev

Tento mód zvýrazní kvalitu krve zvýšením rozlišení textur z 512 na 2048 pixelů. Díky tomu krev dostane patřičně ostřejší vzhled a přestane vypadat jako rozlitý jahodový džus.

Stahujte Mód

Detailnější obloha

Pokud patříte mezi hráče, kteří dlouze zírají na hvězdy a polární záření ve hře, možná vám přijde vhod následující mód. Ten nahradí defaultní oblohu texturou ve vysokém rozlišení, která je navíc postavena na realistických předpokladech a snímcích.

Stahujte Mód

Filmovější sluneční efekty

Při dlouhém pohledu na Slunce si většinou spálíte duhovku. Ve Skyrimu je sluneční svit dostatečně realistický a jemný. Tento mód ale přidá do hry filmovější efekt s kamerovými odlesky, často viděnými ve filmech.

Stahujte Mód

FXAA Post Process efekty

Mód, který je ve hře opravdu vidět. Přidává totiž FXAA a post procesing bez většího tlaku na výkon grafické karty. Výsledkem jsou silně saturované a kontrastní scenérie, kvůli kterým poslintáte blahem klávesnici.

Stahujte Mód

A to je prozatím vše. Doufáme, že si některý z módů určitě vyzkoušíte a co je důležitější, že vám zpříjemní zážitek ve světě Skyrim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama