Těšit se můžeme na dva nové Monster Hunter tituly
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Novinka Těšit se můžeme na dva nové Monster Hunter tituly

Těšit se můžeme na dva nové Monster Hunter tituly

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Série se opět vrací exkluzivně na Nintendo.

Reklama

Monster Hunter World v roce 2018 pootevřel vrátka této specifické videoherní série i zcela novým zájemcům, kdy se ho dočkali i hráči mimo konzole společnosti Nintendo.

Nově oznámený díl Monster Hunter Rise je však takovým návratem ke kořenům, kdy vyjde exkluzivně pro Nintendo Switch. Ten nabídne lety ozkoušenou hratelnost, v níž lovíte roztodivná monstra (v jejich řadách přivítáme nové kousky, jako je nebezpečná wyverna Magnamalo či ptačí Aknosom, ale i vybrané staré známé), přičemž je esenciální složkou i příprava či stopování. Samozřejmě se opět dočkáme i kooperace až pro 4 hráče.

Kromě toho ale přijde řada i na některé novinky, jako je třeba vystřelovací brouk Wirebug, za jehož pomoci se můžete pohybovat po strmých skalách, případně ho používat pro speciální útočná komba.

Novinkou je i společník Palamute. Jedná se psovitou šelmu, na jejímž hřbetě můžete jezdit, ale taktéž vám pomůže v boji. Kromě toho svůj návrat hlásí i kočičí Palico.

Na veškeré své výpravy pak budete vyjíždět z vesnice Kamura, která nabízí krásný výhled na okolí, ale i veškeré potřeby, jenž by se vám mohly při lovu hodit. A samozřejmě také kováře.

Hra vyjde 26. března 2021.

Předobjednat si ji můžete i v deluxe edici, nabízející dodatečné in-game bonusy, jako je třeba set brnění Kamurai či výzbroj pro vaše společníky. Sběratelská edice je bohužel limitována pouze pro Severní Ameriku. Všechny předobjednávky se nicméně mohou těšit na bonusové oblečky pro Palica a Palamuta, plus začátečnický talisman, jenž nabídne dodatečnou pomoc v úvodu hry.

 

Společně se hrou taktéž byly oznámeny doprovodné figurky Amiibo.

Těšit se můžeme na dva nové Monster Hunter tituly

 

Kromě toho jsme se ještě navíc dočkali oznámení další hry z tohoto univerza, kterou je Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin.

To je pokračováním 3DS titulu z roku 2016, nabízejícího kompletně rozdílnou hratelnost, než jakou můžeme znát z hlavní série. Jedná se totiž o příběhové RPG s kreslenou stylizací, v němž hrajete za jezdce, který na monstrech jezdí/létá, přičemž boje jsou tahové ve stylu klasických JRPG her.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruins se na Switch podívá příští rok v létě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama